Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Pennybe járok minden reggel...

A Pennybe járok minden reggel és péksütit veszek. Esetleg valami más ötletetek van arra hogy valami egészségesebbet egyek ott?

Figyelt kérdés

2022. dec. 2. 14:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk akinek van gusztusa megenni reggel az esti másnapos rántottát... fúj.
2022. dec. 2. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Rántottát én sem ajánlom, de a főtt tojás hidegen nem rossz. Salátakeverék, én általában paradicsom, uborka, reszelt répa + vajas/túrós píritós, zöldségkrém, zöldségfasírt, túró+joghurt+gyümi és mellé keksz.

Ezeket fel lehet vágni/el lehet készíteni akkor, mikor készíted a vacsorát.

2022. dec. 2. 22:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta hogy bundáskenyér, gabonapehely és társai. Na ezeket mondjuk pont elkéne kerülnöd ha fogyni akarsz. Az összes tele van kalóriával. Egy zabpehely még jó lehet, de azt is mértékkel, ne sajnáld belőle a gyümölcsöket, eltelít egy időre. Egy rántotta is szóbajöhet akár. Nem tudom mennyi tojásból készíted, én speciel 6-7ből szoktam magamnak. Szerintem 3 tojásból elleszel délelőttre, az kb 250-300 kcal, ami egyáltalán nem sok reggelire.
2022. dec. 2. 22:52
 14/17 NTBS ***** válasza:
43%
Nem menj a Pennybe. Egyél zöldséget, gyümölcsöt reggelire.
2022. dec. 3. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
11: sose ettél még rántottás szendvicset? A régi munkahelyem büféjében mindig volt készen, ISTENI finom volt! :)
2022. dec. 3. 16:16
 16/17 anonim válasza:

Amellett, hogy egyetértek az előttem szólók zömével, megpróbálok nem eltérni a kérdésedtől.

Pennyben nem vagyok ismerős, de gondolom, hogy Aldihoz, Lidlhöz hasonló választék van péksütikben. A legtöbb gyakorlatilag fehér liszt ilyen meg olyan formában, különböző dolgokkal díszítve. Ami mégis egy ici picit egészségesebb, röviden:

- teljes kiőrlésű (részben)

- rozst is tartalmaz

- van benne valamilyen fehérjeforrás (virsli, sonka, húskrém)

- ha vannak benne, rajta magvak, az is pozitív (lenmag egyesek szerint fennakadhat a bélfalon, ezért én azt kerülöm)

Én mostanában zabrudit is szoktam venni, és tartok magamnál, eláll, egyszerűen elővehető, elfogyasztható bármikor, kb. 10% cukrot tartalmaz, egyébként egészséges. A a zabpelyhes müzliszeleteket általában nem szeretem, mert kemények. Vannak olyasmik, mint pl. Biotech oat and fruits (a típus beazonosítása miatt mondom), az ilyenek már normálisan haraphatók, lényegében ugyanolyan, mint a zabrudi.

Kaukázusi kefír jó választás, de semmi rost nincs benne, és engem zavarna, hogy hideg, de ha téged nem, akkor hajrá.

Bármit is választasz, valószínű, hogy nagyon kevés fehérjéhez jutsz belőle, ami probléma.

2022. dec. 3. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Vannak háromszög szendvicsek a készételes hűtőben (tonhalas, sonkás-tojásos, csirkés-baconos), valamint bagettek (nuggetses, csirkemellfilés-salátás), én ezeket eszem ha már nagyon unom a péksütiket a Pennyben és nincs időm otthonról csomagolni. Ugyan vidéki Pennyben nem láttam még, de az egyik pestiben egyszer vettem cézár salátás bagettet és tonhalkrémes bagettet, na azok isteniek voltak..!!! Vidéki Pennykbe is tarthatnák, biztos lenne rá kereslet, részemről legalábbis, én tuti felvásárolnám!!
2023. febr. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!