A Pennybe járok minden reggel és péksütit veszek. Esetleg valami más ötletetek van arra hogy valami egészségesebbet egyek ott?
Péksütivel tönkrevágod a beleidet hosszú távon. Csak akkor egyél ilyet, ha nagyon nincs más, vagy nincs időd ételt csinálni. De inkább legyen.
Amúgy jó reggeli a tojás akárhogy elkeszítve, a zabkása rendes zabpehelyből, nem a bolti előre kutyult ízesített porokra gondolok. Otthon elkészített szendvicskrém, pl. padlizsánkrém, ajvár, csirkehúskrém, kovászos kenyérrel.
Úgy érted hogy valami egeszsegesebbet egyél ONNAN? A penny nem étterem, ott enni nem lehet.
De amúgy vannak ott kulonfajta saláták zacskóban
A legjobb, ha magadnak készíted otthon. Előtte nap megveszed, össze dobod. Reggel csak megeszed.
Én régebben azt csináltam, hogy hét elején vettem egy csomag felvágottat meg sajtot, pár zsömlét ( ezt a héten többször is) , és bevittem, és megcsináltam gyorsan, ha épp volt idom.
De ha mindenképp sietős, akkor pl ivojoghurt , előre készített saláták… de este 5 percbe kerül egy rántotta pl :) és jobb a szervezetnek :)
Nem tudom, hogy a Pennyben van-e ilyen rendes kész saláta. Pl ilyesmi: [link]
Szóval igazából ha így egészséges kajáról beszélünk, akkor így a saláta az egyetlen, ami így az eszembe jut és boltban készen megveheted, VISZONT nem tudom, én reggelinek nem annyira akarnák salátát enni. Meg amúgy ezek a kész saláták elég drágák, nem éri meg árban, szóval napi szinten elég nagy pazarlás. Szerintem az a legjobb, ha otthon megcsinálod a kaját és max. eldobozolod magadnak és viszed magaddal suliba/munkába/bárhova.
Felkelsz tíz perccel előbb és csinálsz otthon szenyát.
Abba azt teszel, amit szeretnél.
Egy zablása elkészítése mikróban: 5 perc
Pennyben venni vmi szart: 10 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!