Mit csinálsz, ha késő este nagyon éhes vagy?
Figyelt kérdés
Nagyon komolyan gondolom, hogy most lefogyok. Már 6 kg lecsúszott, de még van 20. Ennek megfelelően -mivel nem 2 napos villámdiétáról van szó- igyekszem normálisan enni, este is. (bár ekkor többnyire gyümit vagy joghurtot.)
Szóval a kalóriamennyiség, amit a doki ajánlott, betartva, és nem nagyon szeretném túllépni.
De ilyenkorra már olyan éhes vagyok, hogy a szemem esik ki. Hiába iszom vizet, nem nagyon használ.
Ti mit csináltok ilyenkor, esztek vagy sem? Ha igen, mit?
Még aludni sem tudok...
2010. szept. 29. 21:38
11/15 anonim válasza:
Egy adag nyers gyümölcstől még kevésbé:)
Dr. Douglas R. Graham: 80/10/10, ha szeretnéd érteni a testedben zajló folyamatokat. Többek között azt is, hogy miért egészségtelen a túró:D
12/15 anonim válasza:
Hát ilyen későn inkább lefekszem! Annyira éhes azért soha nem voltam, hogy ne tudjak elaludni. És véletlenül sem nézek főzős műsorokat!:) De egyébként nekem bevált, hogy ha este éhesebb lennék, és éppen nincs otthon zöldség-gyümölcs, akkor gyorsan iszok két nagy pohár citromos vizet. Igaz, hogy így többet pisilek éjjel, de legalább nem vagyok éhes!
13/15 anonim válasza:
Feküdj le az ágyadba, és aludj. Előbb-utóbb úgyis elalszol, és legalább meglesz a nyolc óra is.
14/15 ildike36 válasza:
Én olyankor arra gondoltam,hogy milyen tök jó nő leszek ha lefogytam!Elképzeltem,hogy milyen ruhákba fogok járni stb.Lehet nevetni,de nekem ez bevált!A fogyokúra sikere a fejben dől el.Szerintem.Nekem sikerült!
15/15 anonim válasza:
Nem tudok aludni éhesen ,felkelek és eszem egy jót,utána olyan jól alszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!