Nagyon komolyan gondolom, hogy most lefogyok. Már 6 kg lecsúszott, de még van 20. Ennek megfelelően -mivel nem 2 napos villámdiétáról van szó- igyekszem normálisan enni, este is. (bár ekkor többnyire gyümit vagy joghurtot.)
Szóval a kalóriamennyiség, amit a doki ajánlott, betartva, és nem nagyon szeretném túllépni.
De ilyenkorra már olyan éhes vagyok, hogy a szemem esik ki. Hiába iszom vizet, nem nagyon használ.
Ti mit csináltok ilyenkor, esztek vagy sem? Ha igen, mit?
Este későn lehet például sovány túrót enni, vagy valamilyen más lassan felszívódó fehérjét. Mivel a fehérje zsírként nem tud raktározódni így a kalória ebben az esetben lényegtelen (szerintem amúgy is, de mindegy).
2010. szept. 29. 21:41
2/15 anonim válasza:
általában ilyen éjfél körül mindig fel kell hoznom a hűtőből amit találok, mert mindig főznek valamit a tvben.
nem tudnék elaludni éhesen.
2010. szept. 29. 21:43
3/15 anonim válasza:
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de zöldségeket nem lehet enni ilyenkor, meg úgy általában akármikor?
2010. szept. 29. 21:45
4/15 A kérdező kommentje:
Nem vagy hülye, zöldséget tényleg ehetnék... Csak az nincs itthon. Általában csak annyit veszek, amennyit egy nap megeszek, különben azt tenném, amit a második hozzászóló, már üríteném is a hútőt.
Fogok majd valamit venni ilyen esetre. Eddig ilyen éhséget még nem éreztem, mióta fogyózok...
2010. szept. 29. 21:59
5/15 anonim válasza:
Vagy gyümölcsöt, vagy egy répát, karalábot eszek. Ha nincs itthon, vagy nem kívánom, akkor benézek a hűtőbe, és a kiszemelt kajából bekapok egy-két falatot. Nagyon ritkán engedek a csábításnak és eszek rendesen. De szerencsére ez valóban csak ritkán van.:)
2010. szept. 29. 22:15
6/15 anonim válasza:
Lefekvés előtt sovány túró kell,vagy tejsavó vízzel,nem gyümölcs=gyümölcscukor=ch.
2010. szept. 29. 22:27
7/15 anonim válasza:
Utolsó: mintha a falnak írnád, észre se veszi. Hajtja a saját igazát, hiába írod le a lényeget. Zöldséget gyümölcsöt este úgyvan, a fehérje meg minek is egy diétában. ;)
2010. szept. 29. 22:57
8/15 anonim válasza:
Heh:).A fehérjéről jut eszembe.Figyeld a kérdésem ucsó!
Jól nyomod, de az iróniát se értik a kérdezők, semmi értelme. :D
2010. szept. 29. 23:30
10/15 anonim válasza:
Ha nem tudsz aludni, legalább lesz időd elgondolkozni, milyen hülyeséget csinálsz. Egy adag párolt/főtt zöldségtől semmi bajod nem lenne, ha lenne a frigóban friss vagy mélyhűtött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!