Ehetek most egy fürt szőlőt, vagy túl késő van?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 21:17
1/6 anonim válasza:
Én vagy 3-at megettem, meg egy banánt is nemrég.
2/6 greeen válasza:
Ha nem vagy szigorú és drasztikus fogyókúrára kényszerítve akkor egész nyugodtan.A szőlőben igaz a szénhidrát a szőlőcukor formájában található meg,ami igen gyorsan felszívódó szénhidrátnak számít,és hirtelen inzulincsúcsot okoz,de ezt a szőlő magas vitamin,víz és rosttartalma kárpótolja.Egy fürt szőlő semmit nem fog jelenteni hidd el...de kiló számra este ne edd ha nem muszáj.
3/6 anonim válasza:
Most ettem meg még egy banánt, de még lefekvés előtt ennék valamit csak nem tom mit
4/6 anonim válasza:
simán, én most ettem meg 4 db lekváros linzert és szénsavas üdítőt iszok hozzá :)
Én nem fogyózom, de nem tiltom meg magamtól az ételt, ha éhes vagyok eszek.Ha zavarna a hasam ami nem nagy akkor edzéssel le lehetne tornázni.
5/6 anonim válasza:
inkább 1-2 nagy pohár víz és alvás.... nálam legalábbis (sajnos?) most inkább ez aktuális
6/6 greeen válasza:
mindig csak a zabálás.Nem kell mindig Zabálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!