Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az a sport, amit egész...

Mi az a sport, amit egész életedben tudnál csinálni?

Figyelt kérdés

Én futást meg konditermi edzést addig csinálok amíg le nem fogyok, mert nem szeretem😅 Szeretnék végre egy olyan sportot találni, amit tudok egész életemben heti 3x végezni (lehet túlzás ez az egész életemben, de értitek a lényeget).

Ti már megtaláltátok ezt a sportot? Mi az? Milyen gyakran mentek?

2022. nov. 14. 12:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
Horgászat az egyetlen sport amit szeretek.
2022. nov. 14. 20:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, én igazi sport mániás lettem az utóbbi 5-6 évben. A fő dolog, amit űzök a rúdtánc. Borzasztóan szórakoztat, és már relatíve jó is vagyok benne ennyi év után. Szeretem a dinamikus dolgokat, szaltók, leugrások, dropok, dinamikus kombók. Ugyanakkor a sok extra itthoni nyújtás miatt a hajlékonysági elemek is egész jól mennek... magamhoz képest :D Nem tudom, leszek-e valaha az a típus, aki hátul a feje felé húzza a lábát, de dolgozom rajta. Ez a másik, amit nagyon szeretek, mindig van hova fejlődni a saját kereteiden belül is.

Ezen felül erősítek itthon, meg mint írtam nyújtok. Nyáron futottam is, és annyi, idő után, amennyit beleöltem, hiányzik. Jelenleg a térdem sajnos megakadályoz a folytatásban, de alig várom, hogy rendbe jöjjön. Szerintem a legfontosabb, hogy ne büntetésként kezeld, bármit is csinálsz. Én azért szerettem meg a futást (annak ellenére, hogy korábban utáltam), mert az lett a kora reggeli én időm. Podcastet, vagy zenét hallgattam, és végül eljutottam egy kellemes zen állapotba. Sokkal energikusabbak lettek a napjaim, nem kellett koffein a felébredéshez.

Amint lesz végre helyem, táncolni szeretnék még elkezdeni. Van 1-2 elég jó videó, amit találtam yt-on, kifejezetten olyan zenékhez, amiket szeretek.

Mondjuk én a sportolást alapvetően azért kezdtem el, mert akartam valami szórakoztató hobbit. Az alakformálás jóval később jött be az életembe, mikor elkezdtem izom definíciókat látni magamon. Aztán úgy voltam, hogy ha már izmosodtam, legyen kevesebb zsír rajtam, hogy jobban látszódjanak, formásabb legyek.

2022. nov. 14. 20:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a futás volt a legkedvesebb sportom, viszont térdsérülés miatt az életben nem fogok már tudni futni sajnos.
2022. nov. 15. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!