AnnonXhick kérdése:
Ha nem vagyok a legjobb formámban (152kg-s vagyok) amivel az a baj hogy aranykoromban (137kg-san) még tudtam fejen állni faltámasz nélkül, de most csak faltámasszal (1,87 magas vagyok kb) ki mit tud ajánlani erre hogy megint meg tudjam csinálni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 14:46
1/5 anonim válasza:
Ilyet tesit csináltam utoljára, most kisebb súllyal már nem csinálnám, mert minek csinálna bárki fejenállást önként.
2/5 anonim válasza:
152-kg nem igazán hasznos fejen állni ,érrendszert guggolással, futással kell erősíteni .
3/5 anonim válasza:
Mi a frászkarikának állsz fejen? :-D Ilyen ökörséget...
4/5 anonim válasza:
Jézusom, 150 kilósan futás, meg fejenállás... :D
Először is fogyj le 50 kilót, erősíts közben, járj kondiba heti 3-4x. Gyalogolj sokat, tarts napi 500 kcal deficitet. Könnyebben menne a fejenállás. Érdekes célod van.:D
5/5 anonim válasza:
Egyél kevesebbet, mint amit a tested felhasznál. Jelenleg a levegővétel is nehezedre esik, nemhogy a fejenállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!