Mi az a sport, amit egész életedben tudnál csinálni?
Figyelt kérdés
Én futást meg konditermi edzést addig csinálok amíg le nem fogyok, mert nem szeretem😅 Szeretnék végre egy olyan sportot találni, amit tudok egész életemben heti 3x végezni (lehet túlzás ez az egész életemben, de értitek a lényeget).
Ti már megtaláltátok ezt a sportot? Mi az? Milyen gyakran mentek?
Jégkorcsolya, csak sajnos a pályák túl drágák lettek idén, a fűtés mellett nem tudom kigazdálkodni, a tavaink meg nem fagynak be.
2022. nov. 14. 15:51
12/23 anonim válasza:
Itt kezdődnek a gondok ,hogy csak addig sportolsz ameddig le nem fogysz és vársz a csodára hátha lesz egy olyan sport amiben nem fáradsz el meg hasonlók.
A kulcs az egészséges élethez meg a normális testsúlyhoz a megfelelő étkezés mellett, hogy napi rutinnak kell lennie a sportnak. Én imádok biciklizni futni, amikor van egy kis szabadidőm csinálom mindkettőt, ha meg nincs akkor futva vagy kerékpárral megyek melóba mert az a 10 km nem akkora táv. Télen meg konditerembe futógép meg otthon szobabicikli.
2022. nov. 14. 16:01
13/23 NTBS válasza:
Sakk.
2022. nov. 14. 16:41
14/23 anonim válasza:
Semmi. Utálok sportolni és nem is szoktam.
2022. nov. 14. 16:49
15/23 anonim válasza:
14. Erre majd emlékezz 70-80 éves korodban, ha megéred.
2022. nov. 14. 16:58
16/23 anonim válasza:
Nekem eddig egyedül a síelés ilyen. Az tényleg 100% öröm, de sajnos idehaza örülők, ha egy szezonban egy-két hétvégi napot tudok rá szánni egy tél során.
2022. nov. 14. 18:13
17/23 anonim válasza:
A futást én is utálom, megértelek. A konditeremben én "játszani" szoktam, mert egyáltalán nem motivál, hogy mittomén hány sorozatot tudjak vagy mekkora súlyt, de szeretem, ahogy kifárasztja az izmaimat és így is erősödgetek. Egy időben jártam egy szuper pilates-órára, attól úgy éreztem magam, mint egy alapos masszázs után, de jó oktató kell hozzá. Mostanában otthon szoktam pilatesezni videókra. Illetve a falmászás nekem meglepően bevált, csak kicsit drága, úh. nem mindig van folyamatosan bérletem, de ha beruházol egy mászócipőbe, azért lehet járni egy ideig🙂 Még a sokak által említett séta, azt csinálom rendszeresen, a többi meg felváltva mellé. Nem hinném, hogy csak egyfélét kéne heti 3-szor:)
2022. nov. 14. 18:27
18/23 anonim válasza:
Futás.
2022. nov. 14. 19:03
19/23 anonim válasza:
Lövészet. Udvaron is tolom idehaza, meg lőtéren is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!