(Inkább nőkhöz szólnék) Aki fogyókúrázott milyen módszerek jöttek be neki?
Szeretnék leadni úgy 20-25kg-t, és érdekelne mások véleménye,kinek hogy sikerült.
Talán az egyik legnagyobb problémám hogy nagyon édesszájú vagyok☹️
Illetve ha a plusz kiloknak köszönhetően volt valami betegséged pl: pajzsmirigy, cukorbetegseg, magasvernyomas
Az a fogyással, egészséges életmóddol elmúlt? Vagy esetleg jobb lett az értéked?
Köszi a válaszokat 😊
Kalóriadeficit, lassú felszívódású szénhidrátok, emelt fehérjefogyasztás, finomított, tartósított, junk foodok mellőzése. Nasinak gyümölcs, magvak, nyáron mondjuk nagyobb volt a választék. Ja és rengeteg kardió, séta, kirándulás, súlyzós edzés is. Ezeket túlsúlyosan is csináltam, csak kicsit átvariáltam az edzéstervet és rákapcsoltam.
1600-1700 kcallal önsanyargatás nélkül szép fokozatosan ledobtam a feleslegeset.
Heti 4 súlyzós edzés, semmi alkohol (elég bulizós voltam).
Napi 1600 kcal, 5 kis étkezés, magas fehérjebevitel (én a fehérjétől nagyon eltelítődöm).
Bár én nem vagyok édesszájú annyira, mint te, az uzsonnám mindig egy szelet csoki edzés előtt. Nekem belefér.
Plusz minden főétkezéshez eszem zöldséget, gyümölcsöt, engem nagyon laktat a rost is.
Lefekvés előtt 4 órával minimum nem eszem semmit, üres gyomorral nagyon jól és mélyen alszom.
31 kilót fogytam, még 9-et szeretnék.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!