Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » (Inkább nőkhöz szólnék) Aki...

(Inkább nőkhöz szólnék) Aki fogyókúrázott milyen módszerek jöttek be neki?

Figyelt kérdés

Szeretnék leadni úgy 20-25kg-t, és érdekelne mások véleménye,kinek hogy sikerült.

Talán az egyik legnagyobb problémám hogy nagyon édesszájú vagyok☹️

Illetve ha a plusz kiloknak köszönhetően volt valami betegséged pl: pajzsmirigy, cukorbetegseg, magasvernyomas

Az a fogyással, egészséges életmóddol elmúlt? Vagy esetleg jobb lett az értéked?

Köszi a válaszokat 😊

2022. nov. 9. 10:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Pm alulműködés, Pco, inzulinrezisztencia, mégis le tudtam fogyni. Kalóriadeficit az egyetlen értelmes mód.
2022. nov. 9. 10:33
 2/16 anonim válasza:
71%

Kalóriadeficit, lassú felszívódású szénhidrátok, emelt fehérjefogyasztás, finomított, tartósított, junk foodok mellőzése. Nasinak gyümölcs, magvak, nyáron mondjuk nagyobb volt a választék. Ja és rengeteg kardió, séta, kirándulás, súlyzós edzés is. Ezeket túlsúlyosan is csináltam, csak kicsit átvariáltam az edzéstervet és rákapcsoltam.

1600-1700 kcallal önsanyargatás nélkül szép fokozatosan ledobtam a feleslegeset.

2022. nov. 9. 11:11
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Dettó mint a 2-es válaszoló:) Ez vált be nálam is.Más megoldás nincs.
2022. nov. 9. 15:13
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Igaz, sok módszert nem próbáltam csak néhányat de azok nem kovetendoek úgyhogy inkább le se írom
2022. nov. 9. 15:28
 5/16 anonim válasza:
81%
Miért lett mindenki lepontozva?
2022. nov. 9. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés.Biztos aki pontozgat aki mindent jobban tud másoknál dehát még sem írta le a sok okosságát:) Csak jött pontozni intelligens módon.Szánalom:)
2022. nov. 9. 19:35
 7/16 A kérdező kommentje:
En is neztem hogy valaki lepontozgat titeket. De en attol köszönöm a valaszokat☺️
2022. nov. 9. 19:45
 8/16 anonim válasza:
70%
No elöször telepíts dine4fitt-et a telefonodra.A többit ő kiszámolja.Figyelj hogy mindent feljegyez.
2022. nov. 10. 05:47
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

Heti 4 súlyzós edzés, semmi alkohol (elég bulizós voltam).

Napi 1600 kcal, 5 kis étkezés, magas fehérjebevitel (én a fehérjétől nagyon eltelítődöm).

Bár én nem vagyok édesszájú annyira, mint te, az uzsonnám mindig egy szelet csoki edzés előtt. Nekem belefér.

Plusz minden főétkezéshez eszem zöldséget, gyümölcsöt, engem nagyon laktat a rost is.

Lefekvés előtt 4 órával minimum nem eszem semmit, üres gyomorral nagyon jól és mélyen alszom.

31 kilót fogytam, még 9-et szeretnék.

N

2022. nov. 10. 07:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, az lemaradt, hogy volt magas vérnyomásom kezeletlenül. 20-25 értéket csökkent, még nem tökéletes, de még bőven normál tartományon belül van.
2022. nov. 10. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!