Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 177 centivel, 88 kilósan...

177 centivel, 88 kilósan mennyire lehet elhízott egy nő?

Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 17:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

Én férfiként, 178 centivel, 83 kilóval, átlagos mennyiségű izommal is bizony úszógumis vagyok, egy 5-6-7 kg-ot nyugodtan leadhatnék. Egy átlagos nőn kevesebb az izom mint egy átlagos férfin, szóval ott ez a 88 kg még durvább túlsúlyt feltételez.

Persze ha nagyon izmos vagy, akkor ez nem ilyen egyszerű. Viszont ha az lennél, akkor fel sem merülne ez a kérdés a fejedben, így nem hiszem, hogy ez a helyzet.

Felesleges egyébként ezen rugózni, hogy kövér vagy-e. Valószínűleg igen. Viszont egyáltalán nem extrém mértékben, ezen kis étkezési és életmód változtatással is lehet segíteni. Én például mindösszesen annyival fogytam az utóbbi hónapban 2 kilót, hogy elhagytam az életemből az alkoholt meg a cukros üdítőket és tudatosan többet sétálok mint eddig (értsd: előbb leszállok a buszról, direkt a távolabbi boltba sétálok, stb). Nem koplalok, sőt még csokit is ettem az elmúlt 3 nap mindegyikén.

Heti / 2 heti fél kilót leadni egyáltalán nem olyan nagy erőfeszítés, és ezzel is látványos változást érhetsz el egy év alatt.

2022. nov. 8. 23:04
 12/37 anonim ***** válasza:
60%
Nekem hibátlan
2022. nov. 9. 04:34
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

#3 sok szempontbol is rendkivul teves noi es ferfi testalkatot osszehaosnlitani. Szo szerint a noknek egeszsegtelen pl ba olyan szalkasak hogy kockas a hasuk. No meg ott a fenek, csipo, mellek. Ugye szülni is kell valakinek...

Kerdezo, ez sajnos a sulytol is fugg de nem csak attol, latatlanban nehez. En pl bmi alapjan pl tulsulyos vagyok de az orvosom es az edzom is azt mondta, ne fogyjak tovabb. Mas az elosztasom.

A 88 kiloval o vagy a tulsulyos kategoria teteje vagy alja es epphogy nem normal testsuly

2022. nov. 9. 07:35
 14/37 anonim ***** válasza:
89%

Ha ismered, akkor meg tudod állapítani ránézésre.

Elég ritka, hogy valaki ennyire izmos, ha nem sportoló. Szóval gyanítom, inkább súlyfelesleg. Nem is kicsi.

2022. nov. 9. 08:50
 15/37 apababa válasza:
38%
Ha nem te mérted, nyugodtan levonhatsz a magasságából 3-5 cm -t és a súlyhoz hozzáadhatsz 3-5 kg-t
2022. nov. 9. 09:11
 16/37 anonim ***** válasza:
21%
Elég sok... 20 kiló tuti van rajtad.
2022. nov. 9. 09:13
 17/37 anonim ***** válasza:
62%
Valami ilyesmi [link]
2022. nov. 9. 09:55
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

11: De van melle.

Az a +5 kg az egy egészen pici mellecske, ha közepes melle van, az 8-10 kg plusz is lehet egy ekkora nőn.

2022. nov. 9. 09:57
 19/37 anonim ***** válasza:
65%
A nagy mell amiatt, hogy dagi vagy, ugyanúgy nem ér, mint a lapos has azert, mert anorex vagy. Sorry, de akkor mellből is van mit leadnia. 88 kiló, könyörgöm... kb nőként nincs olyan magasság, amihez ez megfelelő lenne.
2022. nov. 9. 10:23
 20/37 anonim ***** válasza:
37%
Egyértelműen túlsúlyos, de nem mondanám még kövérnek, viszont pár kilót nem ártana leadni, de ami a legfontosabb, hogy ne hízzon többet. Szerintem ilyen magassághoz max. 80 kg az, ami még okés, egészségügyi szempontból legalábbis akörül van a felső határ. Szerintem ilyen magassághoz kb. 67-80 között van az ideális.
2022. nov. 9. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!