177 centivel, 88 kilósan mennyire lehet elhízott egy nő?
Én férfiként pár hónapja pont ez voltam, széles mackós testalkat, izomzat elvégre erőemelek, pocak. És még így is enyhén kövérnek éreztem magam, mert az voltam.
Nos egy nőn keskenyebb a csontozat, a váll és csípő mint rajtam, az izomtömeg sokkal kevesebb (főleg ha nem edz), szóval igen ez már a túlsúlyos/kövér kategória.
Láttam már formás nőt így, de nem tudjuk.
Kérdező, alakos képed nincs magadról?
Igaz fiú vagyok, de 17 évesen 175cm-rel és 90kg-mal túlsúlyosnak lettem tituálva papíron, közben meg súlyemelő vagyok, szálkás, vastag, testzsír százalékom 9%. Ennyit erről. A védőnő rám se nézett, csak megmérte a magasságoamt az asszisztense, majd a testsúlyt, azokat bediktálta, a védőnő meg annyit nyögött, hogy "túlsúlyos, diétázzon". Mondtam neki, hogy na de hová fogyjak? erre felnézett és elkerekedett a szeme.
Ezekkel az adatokkal lehetsz túlsúlyos is, meg testépítő is.
175cm 90kg 9%tzs szálkásan súlyemelővel párosítva eléggé abszurd :))
Azt a 9%-ot nagyon kétlem, naturálként szinte lehetetlen +15kg-t megtartani ilyen szárazon és még mellé erősnek is lenni.
De a kérdésre rátérve, ennyivel egy nő túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!