Ha valaki elkezd rendszeresen táplálkozni (elhízott ember) akkor lehetséges, hogy fogyni fog?
Figyelt kérdés
Pl eddig egyszer evett, este, sokat, és 40% péksütit 60% főt ételt. De elkezd napi 3* étkezni, eszik délben levest is illetve eszik salátát savanyúság.2022. jún. 11. 19:39
1/12 anonim válasza:
HA így kevesebb kalóriát visz be, mint amennyire szükséges van, akkor igen, egyébként ha csak ennyit változtat, akkor nem feltétlen fogy, söt akár hízhat is.
2/12 anonim válasza:
Csak attól, hogy a pékáru helyett normális ételt eszik normális mennyiségben, jó eséllyel fogyni fogsz.
3/12 anonim válasza:
Ha a 3szoros étkezéssel ugyanannyi, vagy 3szoros kalóriát visz be, még hízni is fog.
4/12 anonim válasza:
Hát én pint akkor híztam meg, amikor rendszeresen kezdtem enni.
Korábban kampányszerűen ettem de olyankor nagyon sokat. Pl. 18-20 palacsintát, vagy. Több szelet rántott húst meg ilyenek.
5/12 anonim válasza:
Még mindig a kalóriákon múlik a dolog, nem az étkezések számán.
6/12 anonim válasza:
5 akkor hogy lehet, hogy valaki akármennyit ehet és gebe marad (ismerek ilyet), van aki meg kevesebbet visz be mint én, mégis 150 kiló?
7/12 anonim válasza:
Úgy, hogy nem visz be kevesebbet, mint ne. Átbssza saját magát is, jobb esetben csak téged. Senki nem lesz 150 kilós 1500 kalóriával.
8/12 anonim válasza:
8 nyilván, de én nem csak erről írtam. Hanem arról is, aki a körömpörkölt mellé is szalonnát eszik, sok fehérkenyérrel. Mégis szikár marad. Vagy az meg titokban meghánytatja magát?
9/12 anonim válasza:
Létezik genetikai adottság, valaki hajlamosabb a hízásra, valaki meg nem. De ez csak hajlam, max nehezebb lefogyni meg súlyt tartani, de ha betartja a kalóriakeretet, fogyni fog bárki, kalóriadeficitben.
10/12 totolala válasza:
Genetika.. egyébként pedig van benne realitás, h ha csak rendszeresen is eszel, nem 3x, hanem 4-5x egy nap, akkor is fogyhatsz, (ha ez nem azt jelenti, hogy 3x annyit eszel), mivel a véredben az inzulin ingadozás rossz hatással van a zsírbontásra.. tehát ha azt a 18 palacsintát nem egyben eszed meg, hanem 4 étkezésre lebontod, jobban fogsz járni :) De aki 150 kiló, ge,cire nem 1500 kalóriát eszik, mert egy akkora tömeghez, csak a stagnáláshoz kell neked 4000-5000 kalóra.. buták az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!