Ha valaki elkezd rendszeresen táplálkozni (elhízott ember) akkor lehetséges, hogy fogyni fog?
“ körömpörkölt mellé is szalonnát eszik, sok fehérkenyérrel.”
46kg-s nőként imádom az ilyen kajákat, de napi szinten rengeteget mozgot, ha nem is sport, de munkahelyen a telefonalas helyett kisétálok a raktárba stb. Nem mindegy, hogy ezekből a kajákból mennyit eszel…
Pl. A munkatársnőm minden reggelinél megjegyzi, hogy ő milyen kövér, de majd megtudom én is, nem lesz ez így mindig. Én reggelire egy marék zabpelyhet eszem mazsolával és tejjel, addig ő megterít kolbászból, pirítóst, vajat stb. Mindent eszik, kb egy napi adagomat. Ezt hallgatom gyerekkorom óta, hogy majd meghízok ha pubertálok, majd ha fogamzásgátlót szedek, majd ha szülök. Hm fura, egyiknél se híztam el.
Akkor híztam 50kg-ra, mikor 3 hónapig home office-ba voltam, ebből 1 hónapig karanténba. Amint ugyanannyit mozogtam, mint előtte, újra 46 kg lettem.
Ha az összetételen, minőségen változtatsz, lehetséges. Én gyerekként simán kövér voltam úgy, hogy egész nap nem ettem a suli miatt, aztán otthon 1 tányér késői ebédet meg 1 tányér vacsorát, de szar minőségű kaját, (fehér kenyér, fehérlisztes tészta, fehér rizs, krumpli, rántásos főzelékek, ez volt otthon) a szüleim nem vettek/csináltak mást, nem volt lehetőségem válogatni.
Most már saját csalàdom van, megtanultam főzni, húst eszem, zöldségeket, tojást, magvakat, sajtokat főleg, és normális a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!