Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki nagyon elhízott, még...

Aki nagyon elhízott, még élhet teljes értékű életet ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ mi a nagyon és mi a teljes értékű.

Én 3 éve 41-es bmi-vel egész nap tanultam, nem aludtam eleget és tepsiszámra ettem a kakaóscsigát, a buszig se futottam el, nemhogy lépcsőzzek

Most köszönöm, tökéletesen vagyok 23-mas bmi-vel, plusz 8 kg izommal, lett párkapcsolatom, magabiztos és energikus vagyok, szocializálódni is több kedvem lett. habár hízékony vagyok és nagyon figyelek még mindig a kajára, hogy ne hízzak vissza, de örömből sportolok és imádom a saját alacsony kalóriás receptjeimet főzni és enni. szóval nekem ez teljes élet és az is marad

2022. febr. 21. 21:41
 2/14 Péter bátyó válasza:
54%
Nem, de valamennyit lefogyhat.
2022. febr. 21. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Persze. Mármint na, most ha valaki 220 kg, és nem is tervez változtatni azon, akkor nyilván vannak nagy gondjai a nagy túlsúly miatt, és emiatt szerintem rengeteg dologról lemarad. Pl. aki már sétálni is alig tud, felkelni és alig tud, zuhanyozni, meg ilyenekre se képes már.. szerintem az ilyen az nem is élet már.

Viszont ha valaki pl. 130 kg 170-180 centihez, akkor szerintem ott még az a súly nem annyira befolyásolja őt az ilyen alap dolgokban. Mármint én pl. 170 centihez voltam 112 kg, és a túlsúly nem befolyásolt igazából semmilyen hétköznapi dologban sem, simán tudtam bármennyit sétálni, biciklizni.. de ez már a múlt, azóta lefogytam. Viszont hiába volt sok túlsúly rajtam, így nem befolyásolt annyira az életben. Viszont ha valaki már annyira elhízott, hogy az alap, hétköznapi dolgok megtevése is alig megy, az már nem állapot.

2022. febr. 21. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem élhet. Állandóan lesznek mentális problémái, egészségügyi problémái. Biztos jó úgy belenezni mindennap a tükörbe, hogy utalod magad? Nem lenne könnyebb fogyozni?
2022. febr. 21. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#4-es válaszoló vagyok.

Most az 5-ös válaszoló kommentjét látva, tényleg, én hirtelen nem is gondoltam az egészségügyi és a mentális problémákra, de persze igen, ott van az is. Nyilván amint feljebb említettem, ha valaki elhízott, de a mindennapi életben ez így fizikálisan nem befolyásolja őt, egészségügyi problémái attól még lehetnek.

2022. febr. 21. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, mert kb.mindenben hátrányt szenved az életben, akkor is, ha azzal áltatja magát, hogy ő így van jól.

Előny a jó fizikai állapot párkapcsolatban, munkában, mentálisan és testileg is, egészségügyi oldalról meg nem is beszélve.

2022. febr. 21. 23:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ mennyi feleslege van. Egy bizonyos szint után már annyira az egészség/ közérzet stb rovására megy, hogy nem lehet teljes értékű életet élni mert mindened fáj, zihálsz egy kisebb séta után is, szétdörzsölődik a bőröd, fáradékonyabb vagy stb stb.

( Tapasztalatból írom, én végül ezért fogytam le)

2022. febr. 22. 00:25
 8/14 anonim válasza:
14%
Csak akkor, ha mindenkit feljelent a Gyakorin. Az mindenki életét teljessé teszi.
2022. febr. 22. 02:33
 9/14 anonim válasza:
Dzsabba palotájában igen, egyébként meg nem
2022. febr. 22. 05:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nagyon elhízott, akkor szerintem nem.
2022. febr. 22. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!