Ha eddig sokat zabáltam ( tabla csokik, fel pizzak, cukros kolak naponta) de most ugyanazt eszem csak kevesebbet, akkor fogyni vagy sulyt tartani fogok?
Kb 2 hete kezdtem fogyózni mert mostanság elég sok édességet ettem.
Össze is szűkült már a gyomrom nem is kívánok nagyon enni, néha eszek egészségesebb kajákat igazából csak annyi a fogyókúrám hogy az édességet kerülöm és a nagyon zsíros dolgokat+ pénsütiket, cukros üditőt.
El is kezdtem szépen súlyt csökkenteni
5 kg a feleslegem egyébként.
De minden szervezet más nem biztos hogy ha ezekkel felhagysz fogyni fogsz, úgy veszem észre nincs kitartásod. Pedig anélkül nem fog menni.
#11 ja és még annyit fűznék hozzá hogy a munkába jàrást, autóról váltottam biciklire!
Oda vissza 3km, de akkor is valami mozgás :D
Amióta van jogsim nem bicajoztam (3 éve)
Olyan izomlázam van :D
Ha fogyni is fogsz undorítóan fogsz kinézni, mint a telibejot búvárruha.
Kalóriadeficit és rendszeres(heti legalább 5X1 óra) erőteljesebb mozgás
Ezekkel az ételekkel meg az a baj, hogy mivel gyorsan felszívódó szénhidrát, nem fogod kibírni hogy kevesebbet egyél, mert 1-2 óra múlva már éhes leszel, 3-4 óra múlva meg már rosszul leszel
Attól függ. Vsgy lassabban hízni, vagy súlyt tartani, vsgy fogyni. Ha mondjuk ettél egy 200 kilós emberre elég kaloriát es azt csokkented es mar csak 100 kilosra eszel, de te 60 vsgy, akkor hizni fogsz.
Ha 100 kilosnyi embernyi kaloriat ettel es csokkented 60 kilosnyira es 60 kg vagy akkor sulyt tartani.
Ha 80 kilonyi emberre valot ettel es 40 kilos embernyi adagot eszel ezutan, akkor fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!