Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm. Vagyok 70 kg. kevesebb...

165 cm. Vagyok 70 kg. kevesebbet eszek este 4 után már semmit tornázom minden nap Réka CD-re 20percet és karikázom naponta 1-2 órát. A hasamról szeretnék inkább fogyni, de ugy összeségében kb 10 kg. Mit lehet még csinálni ami hasznos lenne?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
egyél rendesen, délután négy után is, hacsak nem6 felé fekszel le,...és legyél türelmes....
2010. szept. 15. 12:10
 2/7 anonim válasza:

Nagyon jó úton haladsz!:)

Jó látni, hogy vannak még olyan emberek akik nem bevesznek egy kapszulát és várják a csodát.Amit eddig csinálsz azt semmiképpen nem szabad abbahagynod.

Ami hirtelen eszembe jutott még az a futás és a zöld tea!:)

A futás keményen megdolgoztatja mindened, és nekem pl. attól lett gyönyörű lapos hasam.

A zöld tea nemcsak finom, de fogyasztó hatása is van,ezen kívül nagyon egészséges.Erre sem kell egy vagyont költenini, nem szükséges mindenféle kínai zöld tea. Pickwick-nek vannak nagyon finom zöld teái.Az én személyes kedvencem a "Zöld tea a narancs és a borsmenta kellemes aromájával" nevű. Nagyon finom.Ajánlom, hogy miután kifőzted rögtön rakj bele 3-4 evőkanál mézet.Ha még forró a tea szépen "felolvad".Naponta 2 bögrével fogyasztok belőle és nagyon jó,kellemes közérzetet is ad.

Ezen kívül még ha jól tudom a rák megelőzésére is jó. Úgyhogy ezt nagyon tudom ajánlani.

Remélem segítettem. Szurkolok neked! Sikerülni fog!Kitartás! :D

2010. szept. 15. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
tanuld meg a központozást
2010. szept. 15. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Atyaég!Teák?:)

Egyél 3 óránként fehérjedúsan,a szénhidrátot meg csökkentsd a minimumra.Szobabicajozz,spinningelj,fuss.

Kb 2.5-3 hónap alatt leadhatod és ami fontos testzsírból.

A nem evéssel lassítod az anyagcserét stb,szóval ellentétes célt érsz el.

2010. szept. 15. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
12.38 végre valaki aki nem beszél hülyeségeket.
2010. szept. 15. 13:22
 6/7 anonim válasza:

2. válaszoló vagyok.

Látom a teára jött az offolás...

Nem azt mondtam,hogy csodát fog tenni.-.-

A másik pedig,hogy tapasztalatból írtam.

2010. szept. 15. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves 12:21-es, akkor te is tanuld meg a központozást: mondat eleje nagy kezdőbetű, felszólító mondat végén felkiáltójel.
2010. szept. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!