165 cm. Vagyok 70 kg. kevesebbet eszek este 4 után már semmit tornázom minden nap Réka CD-re 20percet és karikázom naponta 1-2 órát. A hasamról szeretnék inkább fogyni, de ugy összeségében kb 10 kg. Mit lehet még csinálni ami hasznos lenne?
Nagyon jó úton haladsz!:)
Jó látni, hogy vannak még olyan emberek akik nem bevesznek egy kapszulát és várják a csodát.Amit eddig csinálsz azt semmiképpen nem szabad abbahagynod.
Ami hirtelen eszembe jutott még az a futás és a zöld tea!:)
A futás keményen megdolgoztatja mindened, és nekem pl. attól lett gyönyörű lapos hasam.
A zöld tea nemcsak finom, de fogyasztó hatása is van,ezen kívül nagyon egészséges.Erre sem kell egy vagyont költenini, nem szükséges mindenféle kínai zöld tea. Pickwick-nek vannak nagyon finom zöld teái.Az én személyes kedvencem a "Zöld tea a narancs és a borsmenta kellemes aromájával" nevű. Nagyon finom.Ajánlom, hogy miután kifőzted rögtön rakj bele 3-4 evőkanál mézet.Ha még forró a tea szépen "felolvad".Naponta 2 bögrével fogyasztok belőle és nagyon jó,kellemes közérzetet is ad.
Ezen kívül még ha jól tudom a rák megelőzésére is jó. Úgyhogy ezt nagyon tudom ajánlani.
Remélem segítettem. Szurkolok neked! Sikerülni fog!Kitartás! :D
Atyaég!Teák?:)
Egyél 3 óránként fehérjedúsan,a szénhidrátot meg csökkentsd a minimumra.Szobabicajozz,spinningelj,fuss.
Kb 2.5-3 hónap alatt leadhatod és ami fontos testzsírból.
A nem evéssel lassítod az anyagcserét stb,szóval ellentétes célt érsz el.
2. válaszoló vagyok.
Látom a teára jött az offolás...
Nem azt mondtam,hogy csodát fog tenni.-.-
A másik pedig,hogy tapasztalatból írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!