Naponta hány percet szobabiciklizzek, hogy tudjak fogyni?
Szia!
Én napi 60 perccel kezdtem. Most 90 percet nyomulok olyan 28-30Km/h-val + felső testre súlyzózni szoktam napi 20-30 percet.
+ Diéta
Így szépen "leolvadt" rólam 33 kg eddig.
2. vagyok:
amúgy az étkezésre tényleg figyelj, azon múlik minden. De ne ess át a ló túloldalára - mint sokan -, hogy most akkor most meg szinte semmit sem eszel, mert ezzel hosszú távon kikészíted a szervezeted, és hamar fel fogod adni. Amit iktass ki az étrendből:
- cukros italok, szénsavas italok
- cukros kaják, fehér lisztes kaják
- olajos , zsíros ételek (chps, gyorséttermi kaják, hasonlók)
Kb ennyi.
Ami fontos: teljes kiőrlésű termékek. Ezeket főként reggel és délben fogyaszd. Ezek azért jók, mert a fehér termékekkel ellentétben lassan emelik a vércukrot, tovább tart az éhségérzet. A zöldségek, gyümölcsök is fontosak, mert gyorsítják az anyagcserét, és alacsony a kalóriatartalmuk (persze a gyümölcsöket nem lete mértéktelenül enni a cukortartalmo miatt, de tízóraira-uzsonnára jó választás). És perzse fehérje, fehérje, fehérje:) Fehérhúsok, hal, túró, joghurt, kefir, tej, tojás, szója, bab stb. A tejfölt nem ajánlanám a nagyon magas zsírtartalom miatt. Én sajnos nem mindig tudok mozgás mellég elég fehérjét bevinni táplálkozással, ezt fehérjeturmixxal próbálom pótolni. És 1200 kcal-nál soha ne fogyassz kevesebbet, de a legjobb 1500 kcal körül lenne. Plusz én a 60 perces biciklis edzések közé beszoktam illeszteni egy-egy nap Rubint Rékát (csak egy példa), hogy az izmaim is formálódjanak. Ha pedis nagyon elfáradsz, akkor tarts pihenőnapot, hogy az izmaid regenerálódni tudjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!