Hogyan tudnék fogyni, ha kisebb mozgásra is fulladok?
Figyelt kérdés
Pár perc séta után, vagy takarítás után is nehezen veszem a levegőt. Valószínűleg covid mellékhatás miatt. Milyen mozgásforma lehet jó? Nagyon jó lenne fogyni, de nem tudom hogy mi is a megoldás. Emellett még epilepsziás is vagyok, szóval ez is nehézség lehet. Emiatt például koplalás se megoldás....2022. okt. 13. 20:16
1/19 anonim válasza:
És a túlzott habzsolástól nem fulladsz? Ha azt abba hagynád, lehet utána a többitől sem fulladoznál, csak egy tipp.
2/19 anonim válasza:
Kezdj elsőnek kevés sporttal a szervezeted majd fokozatosan szokja
Covid után nekem is volt ilyen
Nagyon fáradt és feledékeny is voltam
Pár hónap mulva elmult
3/19 anonim válasza:
A másik megoldás a kalória deficit, ha sportolni nem tudsz más nemigen van.
4/19 anonim válasza:
A sportolás is kalórikus deficittel fogyaszt, ha már itt osztjuk a napkeleti bölcsességet.
5/19 anonim válasza:
Kardiológiai kivizsgáláson voltál?
6/19 anonim válasza:
Fokozatosan sportolj! Először ne sokat, aztán egyre többet.
7/19 A kérdező kommentje:
A súlyzós testmozgástól lehet fogyni? Attól lehet hogy nem fulladnék, de ha nem ér semmit.. hisz meg vagyok hízva, nem izomot fejlesztenék.
2022. okt. 13. 21:08
8/19 anonim válasza:
6-os vagyok. Igen, a súlyzózás csak izomfejlesztésre jó, de nem értem. Nem kell nagyban kezdeni. Ha meg igazán akarod, hát akkor meg fogod tudni csinálni. Sokat sétálj, ha az sikerült, fuss, egyre többet, vagy otthon eddz, heti 4 alkalommal mondjuk.
9/19 anonim válasza:
Miért kellene egyáltalán sportolni fogyáshoz? Tök jó, ha mozogsz, de az önmagában nem fogyaszt, viszont az edzettséghez, testformáláshoz segít.
Egyél kevesebbet, válogasd meg, hogy mit eszel, kalóriadeficitbe kell kerülni.
10/19 anonim válasza:
Kevesebbet egyél, különben mindegy mit csinálsz. a séta pedig először nehezen megy, de utána egyre könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!