Mozgásra nincs időm, szeretek nassolni. Hogy lehet így fogyni?
....valószínűleg sehogy..:S
10-17ig dolgozom,nem keresek sokat,fáradt vagyok,ha hazaérek,szívem nem bírja a futást,és erős edzést.
178 cm vagyok, fél éve még 61-62 kg,most 65-66
Nagyon el vagyok keseredve,semmi ötletem,mit tehetnék.
SEgítsetek tanácsokat várok,praktikákat:(
Láncfűrész. Bár eléggé nagy koszt csinál.
Egyébként akaraterő, nem kötelező nassolni, eldöntöd hogy nem és betartod. A szívednek is jót tesz ha nem zabálsz össze mindenféle szénhidrátot amiből zsír lesz.
Az edzésnek meg szépen fokozatosan állj neki, úgy bírni fogja a szíved is, nem kell egyből 20km-t futni 1óra alatt.
Sehogy!
Akkor éld így az életed. És ezt most nem bántásból mondom.
Én fősulis vagyok, mellette dolgozom és mégis tudok heti 5x 1,5 órát edzeni. Csak a kifogásokat keresed. Én is szeretek nassolni, de azzal, hogy a gép előtt sajnáltatod magad, és idióta kérdéseket raksz fel nem lesz jobb.
Ha fogyni akarsz egyél normálisan, és mozogj!!! Nincs csodaszer!!!
nem nyavalygok, nem sajnáltatom magam.
hetek óta reggelire és vacsorára búzacsírás abonett és kefír a menü.
laktat,de kevés kalória,ebédelni rendesen ebédelek.
ennek ellenére hízok.
vagyis nem mozog a súlyom.
edzeni,konditerembe,órákra járni nincs pénzem, itthon pedig hát mondjuk úgy,hogy sok jó ember kis helyen is....nem otthon lakom,nem tudok egyszercsak itt a közös nappali közepén rubintrékázni.
szoba galérián,alacsony plafonna,még mielőtt a szobámba küldenétek.
nem nassból jött össze,nem hipsből a súly.
annyi,hogy már nincsen pénzem rozskenyérre,állandóan minden extrás,kicsit drágább termékre,a jóöreg krupli,kenyér,tészta.
ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!