Az osztályomban azt mondják kövér vagyok. Ezért leakarok fogyni. Tudtok adni valamilyen tippet?
Ha azt mondják rád kövér vagy ,akkor kiváncsi lennék hogy ők milyenek,pálcika emberkék?
Szerintem ez így pont jó,ez az egészséges,de ha nem érzed jól magad a bőrödben kezdj el valami sportot;futás,biciklizés,úszás.
szerintem menj el szépen táncolni, karatézni vagy öttusázni, mégpedig azért, hogy ne legyen időd ilyesmin gondolkozni 12 évesen. most fejlődik ki benned sok minden, amit később életed végéig használni fogsz. szóval:
-ne(!) diétázz. inkább minden étkezéshez egyél egy kis zöldséget (ami megmozgatja a beleket, és felgyorsul az emésztés).
-egyél meg minden finomságot, amit anyukád főz, de sose egyél unalomból pl. tv előtt
-tornázz bármit, minden héten 1 vagy két alkalommal. ez egyrészt lefoglal, átalakítja a babahájat (ami téged most annyira zavar), és megnő az önbizalmad
- amikor átkerülsz a "jó nő" kategóriába az osztályban, az új barátok mellett tartsd meg a mostani barátaidat is (mert nagyon értékesek).
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!