Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázók! Mit csináltok ha...

Diétázók! Mit csináltok ha olyan állapotba kerültök, hogy kifalnátok az egész hűtőt? Mit csináltok, hogy ne tegyétek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 14:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Eszem egy kocka csokit. De tényleg csak annyit. Esetleg karfiolt, répát, káposztát mellé, és iszom egy meleg teát (cukor nélkül szeretem). Aztán elmegyek biciklizni. Ettől elmúlik, ha amúgy rendben van az étrendem.
2022. okt. 9. 17:00
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Ha rendszeresen olyan állapotba kerülnék diéta során, hogy legszívesebben kizabálnám a hűtőt, akkor egészen biztosan emelném a kalóriakeretem, mert túl drasztikus a deficit. Egy 500-600 kalóriás deficit bőven elegendő a konzisztens fogyáshoz, nem kell koplaltatni, éheztetni magad, mert az tényleg falásrohamokhoz vezet. Számold át újra a kalórialimited!
2022. okt. 9. 17:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindent eszem, de mértékkel mozgok napi 20 percet, mindegy mit.
2022. okt. 9. 17:21
 14/30 anonim ***** válasza:
86%

Iszom.

0 cukormentes, energiamentes szörpöket, illetve megvárom amíg elmúlik a roham. Nem tartok itthon semmi olyan számomra " falnivaló" kajàt amit kerülök, tudatosan. Boltba meg nem megyek érte.:)

2022. okt. 9. 20:28
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
12. Nem csak a koplalás vezethet falási rohamokhoz.
2022. okt. 9. 20:29
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

A kísértés legyőzésének legegyszerűbb módja, ha engedsz neki. :)

De a viccet félre téve: csinálni kell olyankor valamit, ami totálisan eltereli a figyelmedet és kreatív, valamint meginni egy fél liter vizet.

2022. okt. 9. 21:00
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

A diétám legfőbb eleme hogy azon dolgozom hogy ne kerüljek ilyen állapotba. Onnantól kezdve vége, nincs megállás.

Napi 5x eszem és viszem a munkahelyemre az előre elkészített, kiszámolt kalóriás éteket. Mert ha egész nap normálisan kiegyensúlyozottan eszem akkor nem kerülök ilyen állapotba.

Nehéz előre mindig készülni de sokkal jobb mert nem kerülök ilyen helyzetbe mert megfékezni akkor már nem tudom.

2022. okt. 9. 21:57
 18/30 anonim ***** válasza:
20%
Heti 5-ször edzem,súlyzós edzést csinálok,megeszek mindent szószerint mindent,amit megkivánok és mégsincs rajtam egy dkg súlyfelesleg sem. Ha megarok enni egy nagy tányér somlói galuskát megeszem,én biztos hogy nem fogom magam kínozni.
2022. okt. 10. 00:16
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
Nincs hűtőm. :)
2022. okt. 10. 03:22
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
Én is előre kitalálom általában, hogy mit eszek és mennyit, de vannak napok amikor elegem van ebből a fegyelmezettségből és olyankor kell arra figyelnem nagyon, hogy jó, ami a szemem elé kerül és megkívánom mindenből ehetek, de csak 1-2 falatot. Utána szigorúan leteszem, elteszem. Így nem zavar a csipszes zacskó vagy a bontott tábla csoki a szekrényben, mert tudom, hogy bármikor hozzájutok, ha akarok.
2022. okt. 10. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!