Diétázók! Mit csináltok ha olyan állapotba kerültök, hogy kifalnátok az egész hűtőt? Mit csináltok, hogy ne tegyétek?
Ilyenkor jöhetnek az alacsony kalóriás rágcsák! Amik megtöltik a gyomrodat és ezàltal megnyugszol kicsit.
Pl. sárgarépa egy kevés humusszal, édesítős alacsony zsírtartalmú túró/cottage cheese,egy nagy adag salàta egy kevés joghurtos öntettel, 1-2 alma/narancs
Elsonek atkalibralom hogy melsil etkezes mennyi kaloria. Azert van falasroham mert reggel eheztetem magam es estere beerik. Szoval kalroiak ketharmadat megeszsm reggelire es ebedre a kovetkezo napokban.
Ha ugy is falasroham van, akkor novelem a kaloriat 50nel. Legutobbb pl ez volt. Eszre sem vettem hogy tibbet edzek, tobbet kene enniy de a testem jelzett
Ha ilyen lenne, átgondolnám az étrendemes.
Ugyanis ha ennyire éhes vagy, vagy étvágyad van akármire, akkor garantáltan nem jó az összetétele vagy a mennyisége.
A normál "diéta", azaz fogyásra alkalmas étrend akkor jó, ha soha nem vagy éhes, és nem tiltasz le semmiféle élelmiszert, csak a mennyiségekre figyelsz. Így soha nem jön rád zabaroham, mert nem éhezel és nincs olyasmi, amit megkívánsz és nem eheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!