Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt kérdezem hogy mit vigyek...

Azt kérdezem hogy mit vigyek iskolába enni fogyókúra alatt?(majdnem egész évben fog tartani)

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Milyen magas vagy, hány kiló? Sportolsz, mozogsz valamit aktívan?

Ezek mind befolyásolják azt, hogy mit és mennyit kellene enned egy nap. Több információ kell ahhoz, hogy bárki itt érdemben tudjon neked mondani bármit is.

2022. jan. 2. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Semmit. Egyél egy rendes reggelit, amivel kibírod ebédig amit elfogyasztasz a menzán.

Ha emellett megfelelő módon sportolsz, már le is vagy fogyva.

2022. jan. 2. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
2-es, egyáltalán nem jó tanács az, ha valakit arra buzdítasz, hogy egy étkezést kihagyjon. A szakértők is mind egytől egyig a napi öt étkezést ajánlják. Nem beszélve arról, hogy nem mindegy, hogy pl. amúgy divatból fogyni kívánó, de egyébként normális súlyban lévő fiatalról van szó, akinek inkább testkép zavara van és nem fogynia kellene, vagy egy valóban túlsúlyos személyről, akinek ténylegesen fogynia kell!
2022. jan. 2. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:

1) egészséges szendvicseket

minőség és mennyiség egyszerre

olyat válassz aminek az alapja teljes kiőrlésű pékáru: pl rozskifli, teljes kiőrlésű zsömle, tönköly kenyér, tlejes kiörlésű pita stb - az összetevőknél nézd meg hogy előbb legyen a tk mint a sima liszt, tehát abból több legyen belőle. sajnos 5 % tk liszt tartalomtól rá lehet írni már bármire h tk, ezért kell összetevőket olvasni

--> ez segít hogy meglegyen a rostbevitel, fokozatosan telítsen el és ne legyél hamar éhes

hogy ne legyen száraz, kend meg valamivel, amiben vnnak értékes tápanyagok, tehát nem margarin például

- lencsekrém, babkrém, humusz

- cottage cheese

- sajtkrém vagy tömlős sajt (aminek 2-3 összetevője van max, tehát tényleg tejből és sajtból legyen)

- ez azért kell, hogy meglegyen az egészséges zsíadék, meg hogy ugye finom legyen és ne tök száraz a kenyér és bevigyél többfajta vitamint

válassz hozzá fehérjeforrást

- csirkemell avgy csirkecomb szeletek natúr kisütve, esetleg tarja

- magas hústartalmú (85% feletti) sonka

- ritkán szalámi vagy kolbász, szintén magas hústartalmú - bár ezekben elég sok a kalória szóval mértékkel

- sült tofu

- főtt tojás avgy rántotta

ha egybevonod a krém + fehréje kategóriát akkor vöröslencsekrém, zöldborsókrém, babkrém nagyobb mennyiségben és sűrűbben, vagy tojskrém is lehet

és ha megvan a komplex szénhidrát (kenyérféle), az egészséges zsír (valamilyen krém) és/vagy a fehréjeforrás akkor választhatsz mellé alacsonyabb zsítartalmű sajtot is pár szeletet vagy ki is hagyhatod

és végül a zöldség, amiből gazából nem fér elég a szendvicsbe. tehát ha a szendvics maga egy étkezés, akkor kb 3 szelet uborka tuszkolható bele ami egy felnőtt embernek nagyon ekvés zöldség egy étkezésre. tehát én a szendvics mellé vinnék dobozban vagy hozzácsoamgolva paprikát, paradicsomot stb

ha meg unod a kombókat amiket írtam, és nincs több variáció, akkor fel tudod dobni pl 2-3 szelet aszalt paradicsommal, szeletelt csemegeuborkával vagy ha bolognai szósszal töltöd meg

2) fott kaját ami hidegen is finom

Sonkas sajtos teljes kirolesu tortilla

Ha szereted hidegen akkor zabkasat is vihetsz en sokaig azt vittem kert jobban is szeretem ugy

Illetve kenyeret is siman lehet, teljes kirolesut. Teljesen jo, egeszseges, laktato, rost is boven van benne

Amit meg en szeretek hidegen az atonhal es a tojas. Ebedig siman kibirja es egy tojaskremes szendvics teljesen jo egeszseges reggeli.

Es amit meg tanacsolok hogy vigyel magadnak dobozban elore megmosott es felvagott zoldseget. Mjnden etkezeshez egyel zoldseget vagy gyunolcsot

amíg a napi teljes kaloriamennyiseg tobb mint amire szukseged van, nem fogsh fogyni. maga a fogyas abbol all hkgy kevesebbet viszunk be mint amit elegetunk. a helyes taplalkozas abban segit hogy ne legyunk rosszul, megkapjunk minden vitamint es amiket eszunk azoktol sokaig jol lakjunk

2022. jan. 2. 22:57
 5/5 anonim válasza:
0%

Alma, körte.

Viszont, én elmondom a példám, mivel fogytam, ne kövess légyszi, mert én hülye vagyok, köszi.

Június óta 800kaloria-1100kaloria közt élek. Ezzel a baj az, hogy vannak csalónapjaim, amivel azt érem el, hogy lassítom a fogyókúrám.

180centi vagyok, és júniusban 93kiló voltam. Most 180 centi és 76kiló. Van még hova fogyni.

Miket ettem?

Nyár - dinnye

Ősz- Körte, alma, narancs, fel zacskó barnarízs, kovászos uborka, főtt csirkemell, cékla, kevés tészta pörkölttel, 4 szelet kenyér főtt hússal stb stb

2022. jan. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!