Először is elnézést ha butaságot kérdezed de nem nagyon értek az ilyesmihez, és gondoltam megkérdezem mielőtt belefogok. Tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
sajnos eléggé elhanyagoltam a testem az utóbbi időben és felgyülemlett nem kevés súlyfelesleg rajtam. de végre elszántam magam újévkor, hogy változtatok ezen. eljárok futni napi szinten, reggel és este is tornázok. teljesen kikukáztam a sok szemét kaját ami itthon volt, és egészségesen étkezem. nem koplalok, hanem életmódot változtattam teljes mértékben. arra lennék kíváncsi hogy érdemes lenne-e egy étkezést fehérje porokkal helyettesíteni? mert nem izomból szeretnék fogyni hanem zsírból mindenképp. tudom tudom, egyek húst meg halat mert az az első számú fehérje forrás. de nem hiszem, hogy lenne annyi csirkemell a földön ami elegendő fehérjét tartalmazna. 175 centi vagyok és 98 kg. nem szeretnék kigyúrt állat lenni, meg semmi ilyesmi, csak végre nem akarok már így kinézni... a válaszokat előre is köszönöm. 22/F2015. jan. 14. 14:36
1/5 helikopeter válasza:
176cm és 78kg vagyok, fél év alatt fogytam le 24kg-ot. Napi 1 óra sport, hetente 6-szor és óvatos étkezés. Ennyi a nagy titok. Az összes fogyókúrás tipp baromság és felesleges. Most is eszek mindent, édességet is. Karácsonykor híztam 2,5kg-ot. A fenti módszerrel mára le is adtam. Javaslom nézd meg egy kalória táblázatban mennyit eszel naponta mondjuk egy hétig, mennyit égetsz el sporttal. A kettő különbsége legyen 2000 kalória alatt! A kaloriabazis.hu egy jópofa segítség ehhez.
2/5 helikopeter válasza:
Bocs az előbb nem válaszoltam a lényegi kérdésre: ha betartod, amit tanácsoltam nemcsak a hasad tűnik el hanem némi izom is lerakódik, vagy ha úgy tetszik transzformálódik. Ergó semmi szükség porokra, fehérjékre, tablettákra csak, ahogy írtad egy kis életmód váltásra.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) megkérdezhetem, hogy te mit sportolsz? mert azért az sem mindegy. igen, én sem vonok meg semmit magamtól, csak nem eszem olyan sokat belőle, mert az is fontos hogy tartani tudjam ezt hosszú távon. nem az a lényeg, hogy gyorsan fogyjak le, hanem hogy tartósan.
2015. jan. 16. 19:46
4/5 helikopeter válasza:
Tavaly az első fél évben heti 3szor kerékpár alkalmanként 2óra de csak 20-25km/h átlaggal vagyis nem hajtottam túl magam és heti 3szor úszás alkalmanként 1óra, az nekem 2km vagyis ez sem egy kiugró teljesítmény. Ez havi 4kg mínuszt eredményezett. Az év másik felében időhiány miatt kevesebbet sportoltam (havi 250-300 órát dolgoztam)így csak az evésre tudtam figyelni. A súlyom így sajnos és "hálisten" nem változott.
5/5 A kérdező kommentje:
rendben van, akkor próbálkozom egyelőre így, azt meglátjuk, hogy halad a dolog :)
2015. jan. 16. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!