Olyan emberek véleményét, akik már fogyasztották a RegEnort. Mit tapasztaltak? Köszönöm, ha megosztod a tapasztalatodat. Nem csak azokat kérdezem, akik fogyókúra miatt fogyasztották, minden érdekelne. Köszönöm, ha válaszolsz.
Szia!
Én július 7-e óta vagyok regenor használó. 9és fél kilótól szabadultam meg, meg a vállfájásomtól és néhány ilyen kis csüngő szemölcstől, aminek nem tudom mi a hivatalos neve. Ja és az arcomon lévő nagyobbacska anyajegyem is fele akkora és az is halványul. A rosszindulatú kommentelőnek üzenném, hogy előbb tájékozódjon, hogy miről is van szó. Ez nem fogyókúra!! Ez egy méregtelenítő kúra, aminek következtében a méreganyagokat és a gombákat, mint pl a candida, eltávolítjuk a szervezetünk minden szegletéből. Az, hogy fogyni lehet vele, egy áldásos mellékhatás azáltal, hogy a regenor működésre kényszeríti a máj epetermelő funkcióját, vagyis megindítja a méregtelenítést. Ahhoz, hogy az epe problémamentesen termelődjön zsírra van szüksége a szervezetnek. Ezért kell zsíros kajákat enni. Mert a kettő csak együtt működik. Rajtam kívül anyukám, testvérem és fiam keresztszülei is csinálják. Tehát a tapasztalat saját és többrétű. És arról már ne is beszéljünk, hogy végre egy magyar találmány, amit nem adtak ki külföldre...közel 20 éve...Mert azóta sikeresek! Ha nem működnének a termékeik, mitől lennének egyre sikeresebbek?
Kedves Negatív kommentelők!
Édesapám minden előírást szigorúan betartva 1 hónap alatt 30 kg fogyott! Egy héten egy órát ját focizni.
Én is elkezdtem. Ez a mádodik napom. 2 kg tól szabadultam meg. Hajrá mindenkinek.
Kedves Utolso kommentes.
Ha elolvastad volna a leírását ülledékes, ezálltal fel kell rázni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!