Ennél nagyobb kamut még nem igazán hallottam. Ha te azt hiszed, hogy zsírégető masszázzsal célzottan le lehet fogyasztani valamelyik testrészed, akkor keresd elő az általános iskolai biosz tankönyved. Kalóriadeficiten alapuló diéta nélkül nem fogsz fogyni, sajnálom.
2022. okt. 6. 08:12
2/10 anonim válasza:
Ahogy az első mondja.
Van olyan, hogy nyiroködéma masszázs (drenázs), lehet, hogy erről hallottál valamit félfüllel. Ez nem egy fogyasztó masszázs, hanem a nyirkok működését stimulálja, de főként azoknál, akik betegek (nyiroködéma), akár több kilós változást is jelenthet egyetlen masszázs. De ez nem fogyás, hanem a nem jól működő nyirokrendszer miatt visszatartott víz távozik.
2022. okt. 6. 09:05
3/10 anonim válasza:
Hát én utánaolvastam, elolvastam pár cikket tele áltudományos állításokkal, és érdekes módon mindegyik cikket olyan cégek támogatták, amik végeznek "zsírégető masszázst" :D
2022. okt. 6. 09:57
4/10 anonim válasza:
Nem tud, mivel ilyen masszézs nem létezik.
2022. okt. 6. 12:01
5/10 anonim válasza:
Baromsáááááág.
Szívesen.
2022. okt. 6. 12:21
6/10 anonim válasza:
#3: 👍👍
Vonatkozó nepi bölcsesség: a cigany is a maga lovat dicseri.
😂
2022. okt. 6. 12:34
7/10 anonim válasza:
Ha valakinek nem jó a perifériás és nyirokkeringése, akkor folyadék halmozódik fel a bőr közelében, leginkább az alsó végtagokon. Ha ezt a pangó folyadékot kimozgatják, akkor látványos vékonyodás érhető el, amit úgy adnak el, mintha a zsírt távolították volna el. A Véznák kontra dagikban is volt egy olyan rész, amikor annak örültek, hogy mennyit fogyott valaki egy vákuumbiciklis edzéstől, de a nőt senki sem küldte kardiológiai kivizsgálásra.
Hasi "zsírégető" masszázsnál a távozó béltartalom is sokat ad az ún. fogyáshoz.
2022. okt. 6. 13:05
8/10 anonim válasza:
Igen van. A lép meridiànon a köldök magassàgàban 6 ujnyira kifelé kell két pontot maszirozni, nyomkodni vagy rezegtetni napi 3 szor kb 2 percig. Van róla video is a neten.
2022. okt. 6. 21:35
9/10 anonim válasza:
A neten miről nincs videó, bszki? Nem kéne tán minden baromságot elhinni.
2022. okt. 7. 08:14
10/10 anonim válasza:
Én nem tartom a kinai orvoslàst baromsàgnak. De embere vàlogatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!