Szerintetek van olyan ember aki bedől még ezeknek az átveréseknek?
Most olvasgatom ezeket a gyöngyszemeket :D
És az a szép, hogy ezek a kamukirályok elég szépen kaszálnak is az elkeseredett és hiszékeny emberekből.
Nem lennének becsapások, ha nem lennének átverhető emberek.
Itt is igaz a kereslet-kínálat. Vak reményt, becsapást akarnak venni az emberek - megkapják.
én ezt a sztorit úgy is olvastam hogy egy magyar pasas mesélni el, szó szerint ugyanezt :D csak akkor valami acai berry alapú cuccot reklámoztak vele.
erről a növényről még életemben nem hallottam, sőt még a gugli is csak ezt a cuccot dobja ki ha rákeresek, szóval nagy valószínűséggel nem is létezik :D
Többen,mint hinnéd.Van 2 barátnőm,okosak,értelmesek,és hisznek ezekben.
Egyikük is szedi becsülettel az ilyen fogyókúrás gyógyszereket,jelenleg is,aztán megy a Mekibe Big Mac menüért.Múltkor is kérdem tőlem,hogy nem úgy volt,hogy fogyózol?(Mikor épp tömte magát.Nem bántásból,kíváncsiság)Erre bevágja hogy,DE.Vicc.És el is hiszi,hogy fogyni fog,pedig szerintem az utóbbi időben csak hízott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!