Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek van olyan ember...

Szerintetek van olyan ember aki bedől még ezeknek az átveréseknek?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 15. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze. Még itt az oldalon is kérdeztek róla a napokban.
2013. jan. 15. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Most olvasgatom ezeket a gyöngyszemeket :D

És az a szép, hogy ezek a kamukirályok elég szépen kaszálnak is az elkeseredett és hiszékeny emberekből.

2013. jan. 15. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennének becsapások, ha nem lennének átverhető emberek.

Itt is igaz a kereslet-kínálat. Vak reményt, becsapást akarnak venni az emberek - megkapják.

2013. jan. 15. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:

én ezt a sztorit úgy is olvastam hogy egy magyar pasas mesélni el, szó szerint ugyanezt :D csak akkor valami acai berry alapú cuccot reklámoztak vele.

erről a növényről még életemben nem hallottam, sőt még a gugli is csak ezt a cuccot dobja ki ha rákeresek, szóval nagy valószínűséggel nem is létezik :D

2013. jan. 15. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
jajj istenem egy csomóan....kivagyok ettől
2013. jan. 15. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Többen,mint hinnéd.Van 2 barátnőm,okosak,értelmesek,és hisznek ezekben.

Egyikük is szedi becsülettel az ilyen fogyókúrás gyógyszereket,jelenleg is,aztán megy a Mekibe Big Mac menüért.Múltkor is kérdem tőlem,hogy nem úgy volt,hogy fogyózol?(Mikor épp tömte magát.Nem bántásból,kíváncsiság)Erre bevágja hogy,DE.Vicc.És el is hiszi,hogy fogyni fog,pedig szerintem az utóbbi időben csak hízott...

2013. jan. 15. 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát, ha nem lenne lelkiismeretünk, lehet hogy megérné nekünk is ilyesmivel foglalkozni.
2013. jan. 16. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Arre mérget is vehetsz, hogy megérné!
2013. jan. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!