Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott mar le valaki úgy...

Fogyott mar le valaki úgy hogy ugyanazt ette csak kevesebbet?

Figyelt kérdés
Pl. Reggelire egy vajas sonkas toast, mezes teat, fel almat. Ebedre egy kis talka spagetti. Vacsira mondjuk egy sult kolbasz egy szelet kenyerrel zoldseggel.nasinak egy kicsi turorudi. Szoval ha kis adag az etel, naponta csak 3szor eszunk es nem ossze vissza es mellette nem tornazunk, le lehet fogyni?

2022. okt. 2. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

93 kg körül voltam, és akkor egy döntéssel megfeleztem a reggelim és a vacsorám, majd elkezdtem ebédnél is kisebb adagokat enni. Pár év alatt 80 kg alá fogytam.

Akkor elkezdtem rendszeresebben futni közel 10 év kihagyás után, akkor újra növeltem kicsit az étkezésem, de inkább új elemekkel (pl. műzli, grízpuding vagy joghurt reggelire a kenyér, sonka, sajt mellé), de covid első tavaszán így is tovabb fogytam, amit már nem kellett volna, 69 kg-nál volt a minimum, ami nagyin kevés a magasságomhoz, 11 évesen voltam előtte utoljára ennyi (35 vagyok). Akkor elkezdtem tudatosan egyre többet enni, mert heti 100 km futáshoz kellett, azóta 78 kg körül stabilizálódott a tömegem, ami a normális és az alultáplált határán van.

2022. okt. 4. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
57%

Jelen!

84-ről 75re, egy nyár alatt :)

(Minden nap ettem fagyit :))))

2022. okt. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!