Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy rengeteget...

Miért van az hogy rengeteget eszem még se hízok egy dekát se?

Figyelt kérdés

2022. szept. 29. 22:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Jó neked, örülj neki.
2022. szept. 29. 22:57
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem eszel eleget akkor.

Leírnád az adataid és egy napi étkezésed?

Általában ezek a ,,sokat eszek és mégsem hízok emberek" nem igazán vannak 2000 kalória fölött.

2022. szept. 29. 22:58
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem számolod a kalóriákat, és nem vagy tartós kalóriatöbbletben. Viszont ha nem vagy kórosan sovány, akkor amúgy se akarj hízni.
2022. szept. 29. 23:01
 4/20 anonim ***** válasza:
46%

Mert baromi jó az anyagcseréd!

MÁZLISTA!!

Én is ismerek olyat, aki semmit nem sportol, feszt zabál és vékony!!!

Totál igazságtalanság!!

2022. szept. 29. 23:01
 5/20 A kérdező kommentje:
Akkor leírom mit ettem ma: reggel megettem egy tábla csokit meg egy csomag kekszet,ebédre egy nagy tál csirkemellt ettem rizzsel,brokkolival plusz két banánt, délután két csomag gumicukor,egy tábla csoki. Vacsorára megint csirke rizst ettem plusz egy marék kesudió. Ez bőven több mint 2000 kalória.
2022. szept. 29. 23:02
 6/20 anonim ***** válasza:
73%

#2 vagyok

Ez akkor is több sebből vérzik.

Ettél egy kis csirke rizst, azon kívül pedig tömény szart.

Mi a célod? Azt ne mondd, hogy testépítés. Az egy dolog, hogy a 2000 kalóriát meghaladja, de amúgy se egy egetrengető mennyiség ez, nem is beszélve a minőségről. Ettől maximum skinnyfat leszel. Keress rá, nem megy vonzó alkat.

Továbbra se tudni az adataid és a célod. Mert nem mindegy hogy 50 Kilós kislány vagy egy 80 kilós csávó eszi ezt. De mind mondtam, ez felesleges hizókúra ami csak zsírt eredményez, és közel sem tömegelés.

2022. szept. 29. 23:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden nap ezt eszed es nem vagy 180 centis ferfi akkor ettol hosszutavon hizni fogsz.

Egy nap alatt nem de egy het alatt igen

2022. szept. 29. 23:45
 8/20 A kérdező kommentje:
Mindennap ennyit eszek. 170 cm magas és 53 kg-os nő vagyok.
2022. szept. 29. 23:48
 9/20 anonim ***** válasza:
12%

Ebben az esetben ettől a mennyiségtől híznod kell.

Ha ezt tartod, gyorsan fogsz hízni. Ami jónak hangzik, de közel sem az. Javarészt zsír fog feljönni hiába sportolsz mellé, és vékony leszel egy zsíros hassal. Gondolom nem ez a célod. Sokkal többet érnél azzal, ha a minőségen változtatnál. Nem kötelező a csirke rizs, ne érts félre. De ez a napi csoki és édesség mennyiség embertelen, egy hónap alatt ha eszek ennyit.

Tömegelés során sem az a megoldás, hogy eddig 1600 kalória után hirtelen felugrok 3000-re. Szép lassan, minőségi étkezéssel növeld a bevitelt. Én körülbelül fél év alatt szedtem fel 6 kilót, ami bár baromi kevésnek tűnik, annál hatásosabb. Nem zsírosodtam be, a kockáim is szépen megmaradtak és nem lett undorító sörhasam.

2022. szept. 29. 23:55
 10/20 anonim ***** válasza:
36%
Ennyitől nem lehet meghízni.
2022. szept. 30. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!