Holnap kezdek diétázni vagyis kevesebbet enni október 10- ig lekéne fogyni 10 vagy 11 kgt mivel először megyek állatkertbe rengetegen vannak ott meg néznek az emberek lehetséges ennyit ennyi idő alatt fogyni? kb 76 vagy 77 kg körül vagyok
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 16:36
1/18 anonim válasza:
Mekkora a tervezett napi kalóriakeret?
2/18 anonim válasza:
Az állatkertben egyetlen ember sem fogja azt nézni hogy milyen alakod van. A súlyod alapján nem is vagy elhízva, tényleg csak az a max tíz kiló. A magyarok kétharmadán van ennyi.
Ennyi idő alatt kb 3-4 kilót tudsz fogyni
3/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom nincs nagyon pénzem diétás ételekre csak jövő hónap elején tudok olyanokat be vásárolni de addig szeretnék kevesebbet enni de nem tudom így van e értelme
2022. szept. 27. 16:41
4/18 anonim válasza:
A fogyás elméletéről és a kalóriaszámolásról nem sok fogalmad van, igaz?
5/18 anonim válasza:
Szóval 14 nap alatt szeretnél 11 kilót lefogyni? Ha ez így működne nem lennének kövér emberek. Ennyi idő alatt maximum 2 kilót jósolok ebből a súlyból.
Milyen és hány óra sportot fogsz beépíteni mellé naponta?
6/18 anonim válasza:
Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de ezen tök jót mosolyogtam:D Majdnem napi 1kg-t akarsz fogyni, ami nem igazán lehetséges. A kettes jól írta, 3-4kgt max de ahhoz tényleg elszántság kell, legalábbis szerintem
7/18 anonim válasza:
Persze hogy megnéznek, a majmok után, kb egy kategóriába sorolnak velük. 😃 Ilyen hülyeséget sem hallottam még, amit itt összehordtál. 😃 Az Insta szétrohasztotta az agyadat.
8/18 anonim válasza:
Gondolod, hogy bálnának néznek?
9/18 anonim válasza:
A fogyáshoz nem kell semmilyen mentes vagy diétásnak kikiáltott étel. Egyedül a mennyiségre kell figyelni. És cukorból keveset enni, chipset és nasikat elhagyni. Egyél zöldséget, hust, tejterméket, gabonát. Az bőven megfelel. Többi privátban
10/18 anonim válasza:
Hát azt gondolom hogy nagyon sok mindent olvastunk már itt, de hogy valaki azért akarjon lefogyni mert megy az állatkertbe, hát ez szerintem mindent visz 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!