Hogyan vacsorázzak úgy, hogy ne haljak éhen?
Fogyókúrázni szeretnék, de folyton éhes vagyok. Problémám a következő: 17:00 után már nem eszem. De a baj az, hogy hajnali 1-2-kor már gyomorsavam van az éhségtől. Értem én, hogy elalvás előtt 2-3 órával kell enni, de mivel nem tudom hánykor alszom el, ezért nem kockáztatok, ugyanis könnyedén megeshet, hogy 23:00-kor eszek, majd 23:30-kor elalszom, ami hízást eredményez.
Ezért nem étkezem, hanem aludni próbálok. De ha nem megy, akkor akár 10 órán át is étel nélkül maradok, majd jön a 8 órás alvás, aztán a reggeli teendők, így közel egy napig nem eszem semmit, holott már étkezés után 5-6 órával ettem volna valamit. És így állandó éhezés mellett nem bírok fogyni.
1200-1500 kalóriát eszek/nap. 170/125 vagyok.
Mióta rosszul alszom, többet hízom, holott ugyanannyit, néha kevesebbet is eszem. Vezetem a kalóriabázist, mindennap mozgok, porcerősítőt is szedek a hízás miatt.
Enni kell, nem jó a módszer, hogy sokat éhezel . Összességében így kicsinálod magad.
Éhség okozta gyomorsav túltengésre pedig ott a puffasztott rizs. Egyél meg egy szeletet adott esetben.
125 kg-al eleve éhezteted magad 1200-1500kcal-al. Nyugodtan ehetnél 1800kcal-t.
Ekkora túlsúllyal viszont érdemes lenne kivizsgáltatnod magad endokrinológussal, lehet pajzsmirigy problémád, IR-ed, amire kell gyógyszer, speciális diéta.
Nyugodtan ehetnél este túrót/tojást sok zöldséget, 1 kevés kenyérrel, vagy ami neked éppen belefér, akár az ebéd maradékát 7-8 órakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!