Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vacsorázzak, ha valami...

Mit vacsorázzak, ha valami édeset kívánok?

Figyelt kérdés
Van itthon körte, őszibarack bár azt nem lehet enni este fogyókúra alatt, szóval ötletem sincs. Ezeken kívül pedig csak csokis vaníliás puding van, amit szintén nem ehetek. Mit egyek akkor?
2020. aug. 25. 16:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Meg mézes gabonapehely van még, ami édes.
2020. aug. 25. 16:27
 2/9 Lachesys ***** válasza:
100%
Szerintem megeheted a gyümölcsöt, jobb mint a másik kettő. Én sütök néha cukormentes túrótorta, azt vacsira is lehet enni.
2020. aug. 25. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Gyümölcs leves vagy banán palacsinta (1 banán+2 tojás+fahéj) bár ahhoz boltba kéne menned
2020. aug. 25. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bármit megehetsz.

Amíg a kalóriadeficitben vagy. Egy ilyen csalás semmit sem fog jelenteni.

2020. aug. 25. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:

-Turos desszertek (joghurttal elkeverve pl)

-tejberizs/griz

-ha nem puffaszt akkor gyumolcsot is

-kakao/forro csoki/tea (?)

Suthetsz meg egeszseges zabkekszet

2020. aug. 25. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Gyümölcsöt ne, banánt semmiképp. Én ilyenkor pufirizst szoktam egy kis mézzel enni.
2020. aug. 25. 19:40
 7/9 Lachesys ***** válasza:
74%
Na utolsó ez ilyen pdf:D gyümölcsöt ne mert fruktóz van benne, de az ugyanúgy ch pufirizs és méz mint glükóz az mehet. Ha egy kis sonkával tekert zsírszegény túrót írsz meg lett is volna értelme....
2020. aug. 25. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
A gyümölcs még mindig jobb, mint a pufirizs mézzel! :D
2020. aug. 25. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:

A felmerült édes ételek közül - ha a gyors szénhidrát miatti inzulincsúcsot akarod elkerülni - a gyümölcs a legjobb. Esetleg az édesítővel készült túrós valami. A gyümölcsöket egyészben edd, magad rágd meg, semmiképp ne turmixold le (az is gyorsítaná a felszívódást).

Még talán a tejberizs lenne jó, ha nem teszel bele cukrot, csak pár grammot szórsz rá a végén, nekem az is lassan szívódik föl (igen, kipróbáltam, lemértem egy vércukormérővel, ugyanígy a különböző állagú gyümölcsöket is).

A puding nálam nagyon gyors, összetört banán dettó. A mézet nem próbáltam, de az is vízben oldott cukor. Poharas bolti édes bigyókra is igaz ez, kivéve, ha édesítővel készült.

2020. aug. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!