Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vacsorázzak úgy, hogy...

Hogyan vacsorázzak úgy, hogy ne haljak éhen?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázni szeretnék, de folyton éhes vagyok. Problémám a következő: 17:00 után már nem eszem. De a baj az, hogy hajnali 1-2-kor már gyomorsavam van az éhségtől. Értem én, hogy elalvás előtt 2-3 órával kell enni, de mivel nem tudom hánykor alszom el, ezért nem kockáztatok, ugyanis könnyedén megeshet, hogy 23:00-kor eszek, majd 23:30-kor elalszom, ami hízást eredményez.

Ezért nem étkezem, hanem aludni próbálok. De ha nem megy, akkor akár 10 órán át is étel nélkül maradok, majd jön a 8 órás alvás, aztán a reggeli teendők, így közel egy napig nem eszem semmit, holott már étkezés után 5-6 órával ettem volna valamit. És így állandó éhezés mellett nem bírok fogyni.

2022. szept. 29. 01:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem refluxom van, nyitott a gyomorszájam, de lefekvés előtt 2 órával simán tudok enni még. Tehát én ezt javaslom, ennyi idő alatt elkezd ürülni a gyomor.

Lassú emésztés meg nincsen. Elégetett kalóriák és bevitt kalóriák vannak.

Kg mellett számold a centiket is!

Futást nem ajánlom, ízületvédő semmit nem segít. Kíméletesebb sportokat javasolnám inkább. De persze ha futni szeretsz, akkor ez van, akkor azt kell csinálni, ami motivál.

Viszont ha 1500 kalóriámál még hízol, akkor ott az elégetett kalória oldalon van gond.

2022. szept. 30. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!