Más nak is van olyan, hogy mikor beindul az Ősz valamiért többet eszik és felszed 1 hét alatt 5 kilót? Miért van ez?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 12:42
2/4 anonim válasza:
Miről akarsz képet? Az őszről? 😂
Kérdező, én még nem vettem észre magamon, hogy az ősz beálltával megnőne az étvágyam, és olyan tanulmányt sem ismerek, ami ennek lehetőségét vizsgálta volna. Szimplán ne egyél annyit, hogy ekkora kalóriatöbbletbe kerülj, és akkor nem fogsz egyetlen hét alatt 5 kilót hízni, ugyanis az rengeteg. Biztosan jól számoltál? Az majdnem napi 1 kiló felszedett zsír.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem víz. inkább az, hogy nagyon depressziós vagyok ősszel meg fáradt és olyankor csak a falásban lelem örömöm.
2022. szept. 18. 13:21
4/4 anonim válasza:
5kg zsírt nem hiszem, hogy egy hét alatt fellehet szedni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!