Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm magas és 52 kiló...

167 cm magas és 52 kiló vagyok. Szerintetek ez kövér, sovány, pont jó? Fogyókúra? Nincs túl jó testképem magamról.

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 09:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem vagy durván alultáplált, de elég sovány vagy, ráadásul igenis eltúlzod a sportot is, ahhoz több kaja kéne - most képzeld el, hogy az izom nehezebb a zsírnál, te meg még izmos, sportos alkatú is vagy, szóval szerintem két kilót fel kéne szedned.
2010. szept. 26. 16:01
 32/33 anonim válasza:
Én F/16... 171cm... és 60kg vagyok... és én nekem van feleslegem. :) De nem zavar annyira, mert alatta izom van ami látszik. :P
2010. okt. 1. 16:42
 33/33 anonim ***** válasza:

Szia :) enis 167 cm vagyok, 49 kg 13/L De mindig kovernek latom magamugyhogy nemeszek olyan sokat ..es mindennap kimerulesig hajszolom magam a tornazasban,futasban kb napi 1000 kcal viszek magamba

Szerintem 52 kg az pont jo nemkell kevesebbnek lenned:)

2013. szept. 24. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!