167 cm magas és 52 kiló vagyok. Szerintetek ez kövér, sovány, pont jó? Fogyókúra? Nincs túl jó testképem magamról.
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 09:40
31/33 anonim válasza:
Nem vagy durván alultáplált, de elég sovány vagy, ráadásul igenis eltúlzod a sportot is, ahhoz több kaja kéne - most képzeld el, hogy az izom nehezebb a zsírnál, te meg még izmos, sportos alkatú is vagy, szóval szerintem két kilót fel kéne szedned.
32/33 anonim válasza:
Én F/16... 171cm... és 60kg vagyok... és én nekem van feleslegem. :) De nem zavar annyira, mert alatta izom van ami látszik. :P
33/33 anonim válasza:
Szia :) enis 167 cm vagyok, 49 kg 13/L De mindig kovernek latom magamugyhogy nemeszek olyan sokat ..es mindennap kimerulesig hajszolom magam a tornazasban,futasban kb napi 1000 kcal viszek magamba
Szerintem 52 kg az pont jo nemkell kevesebbnek lenned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!