167 cm magas és 52 kiló vagyok. Szerintetek ez kövér, sovány, pont jó? Fogyókúra? Nincs túl jó testképem magamról.
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 09:40
1/33 anonim válasza:
én ennyihez vagyok 65 kg,de az én csontjaim elég vastagok...és én sem vagyok kimondottan duci,szóval szerintem te az 52 kilóddal nagyon szép lehetsz..:)
2/33 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Ilyen súllyal is lehet rajtad zsír és lehet aránytalan, formátlan alakod. Nyilván nincs rajtad 10 kiló felesleg, de a vékonyság még nem minden.
3/33 anonim válasza:
Nem mindegy, hány éves vagy. Ha a 87 a születési éved, akkor még elmegy, de kicsit kevés. Ha 16-17 éves vagy, pont jó. Ha a húszas éveid végét taposod, kifejezetten beteges.
4/33 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sovány.
El nem tudok képzelni olyan alkatot, amivel ez normális lehet.
De ez csak azért van így, mert én fiú vagyok, csak véletlenül idetévedtem. A lányok erről majd mást mondanak, de inkább nekem higgy. Ezt én jobban tudom.
Egyél sok csokit, azt minden lány szereti. Ne hidd el senkinek, hogy az rossz helyre rakódik le.
5/33 anonim válasza:
Szerintem, ha felszedsz még pár kilót akkor lesz a súlyod az ideális környékén.
6/33 anonim válasza:
Ugyanennyi vagyok, csak 1 kg-mal kevesebb :) vagy 2-3kilót szeretnék felszedni és tökéletes lesz :)
8/33 anonim válasza:
"pont jó :)"
Egy 14 évesnek, vagy egy anorexiásnak. Fixed.
9/33 anonim válasza:
Látod, hogy jó, sok az irigyed ;) Ha kövér lennél, máris kedvesen írogatnának többen :)
10/33 anonim válasza:
Én konkrétan nem irigykedésből szóltam be a kérdezőnek, hanem mert nagyon unalmas ez a mai "legyünk etióp alultápláltak"-trend. Egyesek annyira buták, hogy nem érzékelik a különbséget az alultáplált kóros soványság és a szálkás, sportos izmos test között. És most nem testépítőkre gondolok, hanem arányos testre, amin izom is van. miért nem ez a cél? Sokkal könnyebben és egészségesebben elérhető lenne, ha a sportos test lenne az ideál. Ehelyett akkora jólét van, hogy az éhhalál szélén álló test lett a kuriózum, a szépségideál. És a sok buta lány/nő ezt akarja követni. A dagadtak meg ilyenre akarnak lefogyni. Ahelyett hogy húznának az edzőterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!