Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm magas és 52 kiló...

167 cm magas és 52 kiló vagyok. Szerintetek ez kövér, sovány, pont jó? Fogyókúra? Nincs túl jó testképem magamról.

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 09:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
54%
én ennyihez vagyok 65 kg,de az én csontjaim elég vastagok...és én sem vagyok kimondottan duci,szóval szerintem te az 52 kilóddal nagyon szép lehetsz..:)
2010. szept. 24. 09:45
 2/33 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Ilyen súllyal is lehet rajtad zsír és lehet aránytalan, formátlan alakod. Nyilván nincs rajtad 10 kiló felesleg, de a vékonyság még nem minden.
2010. szept. 24. 09:51
 3/33 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hány éves vagy. Ha a 87 a születési éved, akkor még elmegy, de kicsit kevés. Ha 16-17 éves vagy, pont jó. Ha a húszas éveid végét taposod, kifejezetten beteges.
2010. szept. 24. 10:04
 4/33 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ez nagyon sovány.

El nem tudok képzelni olyan alkatot, amivel ez normális lehet.

De ez csak azért van így, mert én fiú vagyok, csak véletlenül idetévedtem. A lányok erről majd mást mondanak, de inkább nekem higgy. Ezt én jobban tudom.

Egyél sok csokit, azt minden lány szereti. Ne hidd el senkinek, hogy az rossz helyre rakódik le.

2010. szept. 24. 10:21
 5/33 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha felszedsz még pár kilót akkor lesz a súlyod az ideális környékén.
2010. szept. 24. 10:30
 6/33 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi vagyok, csak 1 kg-mal kevesebb :) vagy 2-3kilót szeretnék felszedni és tökéletes lesz :)
2010. szept. 24. 10:31
 7/33 anonim válasza:
26%
pont jó :)
2010. szept. 24. 10:47
 8/33 anonim ***** válasza:
0%

"pont jó :)"

Egy 14 évesnek, vagy egy anorexiásnak. Fixed.

2010. szept. 24. 10:49
 9/33 anonim ***** válasza:
19%
Látod, hogy jó, sok az irigyed ;) Ha kövér lennél, máris kedvesen írogatnának többen :)
2010. szept. 24. 10:55
 10/33 anonim ***** válasza:
51%
Én konkrétan nem irigykedésből szóltam be a kérdezőnek, hanem mert nagyon unalmas ez a mai "legyünk etióp alultápláltak"-trend. Egyesek annyira buták, hogy nem érzékelik a különbséget az alultáplált kóros soványság és a szálkás, sportos izmos test között. És most nem testépítőkre gondolok, hanem arányos testre, amin izom is van. miért nem ez a cél? Sokkal könnyebben és egészségesebben elérhető lenne, ha a sportos test lenne az ideál. Ehelyett akkora jólét van, hogy az éhhalál szélén álló test lett a kuriózum, a szépségideál. És a sok buta lány/nő ezt akarja követni. A dagadtak meg ilyenre akarnak lefogyni. Ahelyett hogy húznának az edzőterembe.
2010. szept. 24. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!