Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm magas és 52 kiló...

167 cm magas és 52 kiló vagyok. Szerintetek ez kövér, sovány, pont jó? Fogyókúra? Nincs túl jó testképem magamról.

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 09:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ. Sportolok, úszni járok. Az örök elégedetlenségemet határoztam meg úgy, hogy "rossz a testképem"

Mellesleg a csokit én is szeretem:)

2010. szept. 24. 11:02
 12/33 anonim ***** válasza:
66%

10:59:

szóval nem mondta, hogy divat az "etióp alultápláltság"

Ha azt írta volna, hogy 80kg, akkor sem írnád rá, hogy miért divat a dagadtság..

Csak magadat szeretnéd nyugtatni. Szerintem csinos lehet a kérdező, és mint írta, sportol is.

2010. szept. 24. 11:07
 13/33 A kérdező kommentje:
Természetes, hogy visszaigazolást várok, nem feltétlenül pozitivat, hogy jaj, de szép vagy, meg vékony. Hanem érdekel ismeretlen emberek véleménye, mint tudjuk az anyukák nagyon elfogultak :)
2010. szept. 24. 11:12
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül túl sovány a kérdező. Ezt képről lehetne igazából eldönteni. Én 164 centihez most 52 kiló vagyok, és egy évig jártam edzőterembe (és nem a futópadon lötyögtem), és előtte is sportoltam mindig valamit. De most a nyáron sajnos nem volt lehetőségem, és a kaját is leszartam, úgyhogy rajtam is van egy pici felesleg. Hiába tűnik kevésnek, mégis jóval vastagabb vagyok mint a hasonló paraméterekkel rendelkező ismerőseim, mert én izmos vagyok, ők meg nem. Úgyhogy ha a kérdező nem zsírból tevődik össze, akkor nem gebe! :) Talán 1-2 kiló férne még rá.
2010. szept. 24. 11:13
 15/33 anonim ***** válasza:
Ez nem irigység, csak már unalmas, hogy egyes kérdezők azt várják, hogy látatlanban, 2 szám alapján, mondjuk meg, jól néznek-e ki, jó-e az alakjuk. Persze mindig lesznek nagyon "okos" válaszok, hogy én ennyi kilósan bombanő vagyok, úgyhogy akkor te is az vagy, de aki kicsit is ért hozzá, azt írja, nem lehet megmondani. Mert ugyebár attól, még, hogy valaki vékony, közel nem biztos, hogy vonzó, jó alakja van. Az sem garancia semmire, hogy sportol. Sokan mozognak valamit heti pár alkalommal, mégsincs csodás alakjuk. Attól még lehet lapos feneke, semmi melle, aránytalan teste és lehet háj is rajta. Persze az ellenkezője is lehet, hogy csinos, szép alakja van a kérdezőnek, de ezt látatlanban ne várja már el, hogy megállapítjuk.
2010. szept. 24. 11:26
 16/33 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jó.

Én 162 cm és 52 kg vagyok és érzem, hogy van rajtam 2 kiló felesleg. neked az ideális az 53-54 kg, de valószínű, hogy jó vagy így is.

2010. szept. 24. 11:27
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Szvsz kevés, de ezt egyedül neked kell érezni.
2010. szept. 24. 12:02
 18/33 anonim válasza:
szerintem kicsit sovány, de ha sportolsz akkor nem lehet rossz alakod. :) én meg pont az ellenkezője vagyok. 162 cmi és 57 kiló. :S
2010. szept. 24. 12:15
 19/33 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem tudom, de ha sportolsz, akkor valószínűleg jó, csak arra figyelj, hogy normálisan egyél is, ne koplalj, pláne azért ne, mert a sporthoz kell az energia, azt meg csak normális étkezésből lehet nyerni.
2010. szept. 24. 12:15
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Vékony,és nincs rajtad izom.

Én a 160cm-mel 52kilosan baromi gebe voltam,most néztem vissza a képeimet.

2010. szept. 24. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!