Szerintetek ez belefért ma vacsiba? ( Kép lent )
Figyelt kérdés
Ezt készítettem ma.
Ez egy tortilla lap vekonyan megkenve hummusszal.
Rajta saláta + 3 db koktélparadicsom + kis lilahagyma + kis csicseriborsó.
Sajnos nem tudom ezeknek a kalóriaértékét.
Ti mennyire saccolnátok?
Ja igen, meg paprikában és fokhagymaporban átforgatott sültkarfiol.
1 ek olivaolajjal.
Szerintetek?
2022. júl. 31. 16:44
41/55 anonim válasza:
40: senki se mondta h csak a fehérjét kell számolni. De nekem pl minden nagy étkezésemben van fehérje.
42/55 A kérdező kommentje:
Nyilván. 😀
2022. júl. 31. 22:13
44/55 anonim válasza:
sajnálom, hogy itt kellett megpróbálnod keresni önigazolást
45/55 anonim válasza:
Azért kell egy értelmi szint ezt a kaját egészségtelennek és zsírosnak nevezni :D meg miket írtak itt, egyoldalú? Wtf? A túrós csúsza akkor nektek a megfelelő kaja, abban minden megvan egyszerre
46/55 anonim válasza:
Csináltál egy másik accountot, hogy védd magad?
Egészségtelent senki nem írt. Az meg tény, hogy a makrók közül csak zsír és CH van benne.
47/55 anonim válasza:
Persze, és egyből van szavazatom is mi? :) butuska
Akkor te csak túrós csuszát eszel mond? :) nem egy étkezéssel kell minden tápanyagot bevinni, ennyire nem vagy képben?
50/55 anonim válasza:
De, van :D szedd már össze magad ember, már szekunder szégyent érzek attól, ahogy égeted magad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!