Szerintetek ez belefért ma vacsiba? ( Kép lent )
Ezt készítettem ma.
Ez egy tortilla lap vekonyan megkenve hummusszal.
Rajta saláta + 3 db koktélparadicsom + kis lilahagyma + kis csicseriborsó.
Sajnos nem tudom ezeknek a kalóriaértékét.
Ti mennyire saccolnátok?
Ja igen, meg paprikában és fokhagymaporban átforgatott sültkarfiol.
1 ek olivaolajjal.
Szerintetek?
Ja meg egy fél avokádó.
Annak mondjuk elég magas a kalóriatartalma azt tudom.
Mivel ez alapján tudnám besaccolni én is,hogy ma deficitben voltam-e vagy sem.
Én 600-700 kcal-ra tippelném ezt a kettőt így egyben.
Miről beszélsz Te most ne haragudj?
Honnan tudod,hogy nem voltam tegnap tegnapelőtt deficitben?
Vagy most miről magyarázol? :)
Nagyon jól tudom hogy működik egy fogyókúra csak kitettem egy kérdést,hogy ki mennyire tippeli ezt az ételt. Mivel magamnak készítettem így nincs rajta kalóriatáblázat.
"Honnan tudod,hogy nem voltam tegnap tegnapelőtt deficitben?"
Nyilván nem tudom (meg le is szarom), de ha esetleg nem voltál, akkor ne aggódj, mert egyetlen nap nem számít. Fogyókúra során nem az a lényeg, hogy minden egyes nap kalóriadeficitben legyél, hanem hogy a hét jelentős részében abban legyél. Ergo semmi probléma nem fog történni az egyén fogyókrúájával, ha hétfőn nincs kalóriadeficitben, de keddtől vasárnapig abban van. A gond akkor van, ha hétfőn kalóriadeficitben van, keddtől vasárnapig pedig nem. Ezért írtam, hogy egyetlen rohadt vacsora nem számít, hiszen ha tegnap pont a tortillás vacsid miatt nem voltál deficitben, akkor sincs gond, úgyhogy ne rugózz azon, hány kalóriát tartalmazott ez avokádós szarod, mert nem számít.
"Vagy most miről magyarázol? :)"
Anyádról :)
"Nagyon jól tudom hogy működik egy fogyókúra csak kitettem egy kérdést,hogy ki mennyire tippeli ezt az ételt."
Mondtam, hogy a 600-700 kcal becslésnek reális.
"Mivel magamnak készítettem így nincs rajta kalóriatáblázat."
Legközelebb tegyél rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!