Egy nap zaba, egy nap null kaja, mit eredményezne?
Azt hogy rosszul lennèl. Az emberi szervezet nem erre van kitalálva, sem az emésztésnek sem a vércukornak, sem semmilyen belső szervnek nem tenne jót. Nem lenne erőd és a szellemi képességeid is romlanának egy idő után.
Magyarul mondva hülyeség egy nap enni, egy nap nem enni.
Semmi jóra nem vezetne
Már ha csak fogyókúrás témakörben maradunk, 1 nap null kaja után a másik nap olyan falásroham törhet rá az emberre, hogy 1 hétre előre belakmározna
Először inzulinrezisztencia, majd cukorbetegség. A vércukrodnak nagyon nem tenne jót ez a libikóka.
Nőknék még annál is károsabb, mert sokkal kényesebb egyensúly a hormonháztartás.
Én kipróbáltam pár hónapig és eleinte fogytam vele, nem éheztem (nem éreztem éhséget az időszakos böjt alatt, sőt jobban is éreztem magam meglepő módon, de mondjuk én előtte már évek óta időnként böjtöltem, így nem volt nagy kunszt az egy napokat kibírni), az evős napokon sem voltam annyira éhes, de aztán a szervezetem hozzászokott és nem történt semmi.
Talán csak az, hogy enyhült az ekcémám a kezemen.
Szóval nálam ezt eredményezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!