Érdemes lehet személyi edzőt, dietetikust felkeresni ha fogyni szeretnék, feszesedni, és kis izmot építeni? Nélkülük is eredményes lehetek? 💪🏻🥦
Figyelt kérdés
Kb 20kg amit le szeretnék adni, illetve izommá alakítani zsír helyett..2021. júl. 20. 19:57
1/23 anonim válasza:
Mehet egyedül is, de akkor utána kell nézned a dolgoknak. Másik lehetőség fizetni valakinek, és akkor ezt megspórolod - feltéve persze, ha tényleg hozzáértő embert találsz.
2/23 anonim válasza:
Nekem nem kellett és már majdnem 20 kg-val vagyok könnyebb mint tavaly ilyenkor.Utána néztem mindennek szépen neten és úgy csináltam.Kondizni jártam heti 4-szer,úgy étkeztem hogy az eddzés érjen is valamit és már otthon eddzek és súlymegtartás oda figyelve táplálkozom
3/23 anonim válasza:
súlymegtartás céljából-azt akartam írni
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺️
2021. júl. 20. 22:15
5/23 anonim válasza:
Nem.
Iratkozz be a katonaságra. Ott le fogyasztanak. Ingyen! Meg az is lehet hogy időd se lesz enni.
6/23 A kérdező kommentje:
#5 Ugye ezt a választ te sem gondoltad komolyan?
2021. júl. 24. 01:32
7/23 anonim válasza:
Nélkülük is boldogulhatsz, de ha telik rá, akkor szvsz ne spórold meg.
8/23 anonim válasza:
De igen!
Miért?
Ezelött 100-200 ével azt se tudták mi az a személyi edző, dietetikus. Aztán mégse voltak kövérek. A katonaságon adtak az embereknek olyan személyi edzőséget, meg diétázást, hogy akiknek volt benne része azok amíg élnek meg emlegetik.
Nem kell minden új hóbortot, meg divatos sz.art utánozni. Majmolni
9/23 A kérdező kommentje:
#8 Gondolom mert nem mindenkinek való a katonaság :) Valamint ezért felesleges lenne. Arról nem is beszélve hogy másokért is felelek, nem csak magam miatt, nem opció az ilyesmi.
2021. júl. 24. 11:17
10/23 anonim válasza:
Ha megengedheted magadnak, akkor érdemes személyre szabott edzési és táplálkozási tanácsokat kérni. Arra figyelj, hogy egyetemet végzett dietetikushoz menj, ne egy önjelölt táplálkozási guruhoz. A személyi edzőknél nem tudom, mire kell figyelni. Érdemes mindegyik szakemberről előzetesen tapasztalatokat, véleményeket keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!