Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Folyton éhes vagyok, mit...

Folyton éhes vagyok, mit egyek még??

Figyelt kérdés

Már napok óta folyton úgy érzem, éhes vagyok, pedig rendesen eszem.

Ma ettem egy tányér rakott cukkinit és kisebb tányér tejbegrízt porcukorral kakaóval. Ez még nem volt elég, így megettem még 4 almát meg hozzá legalább 100-120g sajtot. (Mindezt a felkelést követő 12 órában.)

Érzem, hogy a hasam nem üres, mégis még mindig úgy érzem, hogy enni kéne valamit.

A korábbi napok menüjét nem tudom felsorolni, de hasonlóan zajlik - rendesen eszem, mégis folyton éhes vagyok.

(Mindeközben iszom is, gondolom eleget.)

Mit ehetnék még, ami nem hizlal és büntetlenül habzsolhatnám, hogy elmúljon a hiányérzet? Vagy mi okozza ezt az érzést, hogy mulaszthatnám el?

2022. júl. 14. 02:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Banán és tejbegríz az egekbe nyomja a vércukrod, a cukkini meg gyakorlatilag nulla kalória. Persze, hogy éhes vagy.
2022. júl. 14. 11:52
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Szimplán nem értesz az egészséges étrendhet és össze-vissza eszel minden szart.

Fix reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora kell.

Pl. Reggeli zabkása gyümölcsökkel (nem a tasakos instant zabkása!) Tízórai szendvics teljes kiörlésű kenyérből, sajt, paradicsom. Ebédre valami könnyebb, de laktató mint párolt zöldség és csirkemell. Tízórai magvak, gyümölcs vagy zöldség. Vacsora pedig valami könnyű. Valakinek ez egy alma, míg másnak picit húsos saláta.

Gondolom fogyni szeretnél.

2022. júl. 14. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

nem tejbegrízt kéne enni, hanem teljes kiőrlésű kenyeret zöldségekkel, húsfélével, sajttal. vagy zabot, gyümölcsökkel, tejjel, amgokkal

tejbegrítől meg gofritól én is hamar éhes lennék

amúgy ideálisan a felkelést követő 14 órában eszed meg az egész napi kajaadagod. pl 7kor kelsz, 9 reggeli, 12 ebéd, 16 uzsonna, 20 vacsi

2022. júl. 14. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

#8 Vagyok. Kösz a lepontozást, ment vissza is.

Na szóval. Ha nem vagy terhes valószínűleg az a gond, hogy gyorsan felszívodó szénhidrátot eszel, ami jól lakat. Úgy félórára.

Lassú felszívódású ételeket válasz.

A teljesség igénye nélkül:

Gabonafélék:

Bulgur, árpa, teljes kiörlésű száraz tészta, rizstészta

Zöldségek:

Cukkini, paradicsom, zeller, ubarka, retek

Hüvelyesek:

Szójabab, lencse, csicseriborsó, vajbab

Gyümölcsök:

Cseresznye, alma, körte,szilva, grapefriut

Húsok:

Csirkemell, pulykamell, marha, hal

A cukrozott tejbepapi meg minden csak nem étel.

2022. júl. 14. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

Tejbegríz kakaóval, porcukorral melyik diétába fér bele? Arról nem beszélve, hogy egy “ moslékkaja”. Valószínűleg a sok szénhidrát miatt lettél éhes, mert felnyomja a cukrot, majd lezuhan, így nagyon éhes leszel tőle. A sajtot meg valószínűleg a benne lévő zsír és fehérje miatt kívánta a szervezeted.

Miért nem alakítasz ki egy normális étrendet? Legyen benne fehérje, zsír , szénhidrát. Egyél sok zöldséget, bogyós gyümölcsöt, fehér húsokat, vörös húsokat is. Ne ilyen lisztes, búzadarás, tésztás , tartósítószeres mérgeket egyetek. Cukrot is elhagynám a francba. Van egy nagyon jó videó az inzulin rezisztenciáról, be is linkelem. Szerintem jobb a betegségeket elkerülni.

[link]

2022. júl. 16. 09:17
 16/19 anonim ***** válasza:
28%

"Tejbegríz kakaóval, porcukorral melyik diétába fér bele?"

Bármelyik normálisba amúgy.

2022. júl. 16. 16:18
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem tartok épp fogyókúrát, és alapvetően kerülöm a sok nassolást, tartom nagyjából a súlyom. Persze nem lenne rossz fogyni picit.

A kérdés arra vonatkozik, hogy vannak napok, amikor - mint terhes nőnek a filmekben - csillapíthatatlannak érzem az étvágyam. És amiket ettem, elvileg nem voltak rossz ételek, banán, rakott cukkini - és mégis muszáj volt folytatni.

A répa meg az alma után meg nem arról van szó, hogy fél órával később éheztem volna meg, hanem még éreztem, hogy a gyomrom tele van a megrágott répával, mégis úgy éreztem, hogy éhes vagyok és még enni kell valamit. Ami tök szürreális.

Nem olyan gyakran van ilyen, de nem az első eset, és eltart néha több napig. Lehet, hogy tényleg a GI indexeket kéne figyelnem. De pl. pont a cukkininek nagyon alacsony a GI indexe, és abból pedig egy rendes adagot ettem.

Szóval jöhet még, ha van ötletetek. :)

2022. júl. 18. 00:02
 18/19 hosszúhajú ***** válasza:
58%
én a kedvenc kekszemből pl vaníliás karika szoktam egyetlen szemet 3 deci tejjel turmixolni, és elkortyolni.
2023. jan. 20. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Fogsz 3 tábla milka csokoládét.

2 sima tejcsokisat, egy mandulásat, vagy mogyorósat.

Egymásra hellyezed őket. Középen legyen a mogyorós.

Fújsz rá tejszínhabot, megszórod egy kis porcukorral.

Kész is a szendvics.

Na. Kb ennyire jó az, amit te írtál, hogy mit eszel.

2023. jan. 20. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!