Folyton éhes vagyok, adtok pár tippet, mit egyek?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok. Hízás nem érdekel, eddigi terhességeim alatt sem híztam sokat. Viszont állandóan éhes vagyok, ha nem eszem, émelygek, és már nem tudom kitalálni, miket tartsak itthon.2014. febr. 25. 16:47
1/4 anonim válasza:
Háztartasi keksz, gyümölcs. Nekem ez vált be.
2/4 anonim válasza:
én háztartási kekszet lekvárral ettem.na attól nem voltam éhes :D
3/4 anonim válasza:
én a terhesség elején gyomorégős voltam, és gyakorlatilag állandóan ennem kellett, hogy felszívja különben nagyon fájt a gyomrom. Korpás keksz, háztartási keksz - ezekkel próbálkoztam étkezések között, hogy még se hízzak sokat azért. Tejet is elég sokat ittam - ezt gyomorégés esetén ajánlom is. Illetve mindig tele volt a hűtő banánnal és ha nem voltam jól, ettem egyet, napi 2-3 banán simán lement :) egyébként a 8. hétig kb. 4 kg-ot azért sikerült híznom....de most ne ezzel foglalkozz, mindent ehetsz most, amit kívánsz, még 2-3 hét és túl leszel ezen az időszakon, utána már jobban beveszed az egészségesebb, zöldséges ételeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!