Normális ha folyton éhes vagyok?
Figyelt kérdés
Másfél óránként éhes vagyok, ég a gyomrom néha még hányingerem is van. 6 hetes terhes vagyok.2013. máj. 4. 13:08
1/3 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet, már híztam 2-3 kg-t. Ha nem eszem rosszul vagyok, így muszáj folyton rágcsálnom. 9 hkm
2/3 anonim válasza:
Én 9 hónapja keresztül folyamatosan éhes vagyok. (még 1 hét van szülésig). Sőt mindent hirtelen befalok, és általában előbb végzek az evéssel mint a férjem, és állítása szerint simán kinézem a falatot a szájából:D Pedig előtte mindig is ő evett többet és tovább. Remélem ez a szülés után megszűnik. Amúgy én vérszegény és vashiányos lettem, a vastabletta meghozza az étvágyat, lehet ez is közrejátszik.
3/3 anonim válasza:
Én is 9 hónapot végig zabáltam (szó szerint), 25 kg-ot szedtem fel a végére, 2 hónappal szülés után már a terhesség előtti versenysúlyomban voltam. Azt mondták nekem, hogy inkább hízzak, minthogy éhezzek. Mindegy mit volt, csak kaja legyen, a napom csak evésből és alvásból állt, ha nem ettem, akkor úgy mint nálad, gyomorégés, hányinger. Szülés után viszont minden megváltozott, azóta nincs étvágyam, nem diétáztam, nem fogyóztam, egyszerűen csak nincs étvágyam (ezért is fogytam vissza), van olyan, hogy egész nap elvagyok egy szendvicsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!