24 hetes vagyok és folyton éhes. Eddig 4 kilót híztam. A gyümölcstől még éhesebb leszek. Van valami praktika a gyümölcsön kívül amivel csökkenthető az éhség?
Szia
Leves,joghurt és gyümölcs, sok sok séta a friss levegőn.
Az éhség sok mindennel csökkenthető, de ezek nagy része kilókban mérhető, gondolom szeretnél emellett minél kevesebb plussz kilót felszedni. Szóval az édességet és a tésztákat módjával fogyaszd csak. Vigyázni kell a diétára is hiszen a babának mindenféle vitaminra, szüksége van.
Nemrég nekem is ez volt a gondom, írtam is róla kérdést. Nálam kb. a 21-24 hét között volt ez a folytonos ehetnék. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, és most megint úgy eszem, mint előtte. Most 25 hetes vagyok, szintén 4 kg plusszal.
Nagyon sok gyümölcsteát fogyasztok (ízesítés nélkül), illetve 0%-os joghurtot, kefírt, müzlit.
Bár nem vagyok terhes, és nem is leszek soha, de nekem a zabkása vált be. Lehet beleszórni magokat, gyümölcsöt, stb... feltétnek. Eltelít egész délutánig. (egy marék zabpehely, 2 deci víz, 2 perc mikro, ennyi) Próbáltam olajos hallal, olajbogyóval, ilyesmikkel is, de az talán kevésbé illik hozzá.
Szóval a lassú szénhidrát és a rostok a jók, amik teljesőrlésű gabonában és a zöldségek egy részében vannak. A gyümölcs nem jó, mert gyors szénhidrátok vannak benne, gyorsan lebontja az emésztőrendszer. A zöldségek egy része szintén nem jó, pl a sárgarépában is cukor van.
Van még olyan praktika, hogy igyál vizet. Az csökkenti az éhség érzetet. Azt mondják sokan nem tudják megkülönböztetni az éhséget a szomjúságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!