Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik mit nassoltok? Még...

Kismamik mit nassoltok? Még csak az elején járok, de folyton éhes vagyok. Mit egyek, hogy azért annyira ne hízzak? (gyümölcsön kívül)

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
én a magne b6tól voltam folyton éhes, váltottam magnerotra azóta jobb, puffasztott rizs,búza és puffasztott bioköles az,ami lenn is marad, gyümölcs, gyümölcslé sugárban jön vissza sajnos.
2012. aug. 8. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Haaat..en nem birtam ellenallni az edessegnek. Ne tudd meg mennyit ettem/eszek... Egyszeruen megbolondultam vna ha nincs meg a napi edesseg adagom. Most 40 hetes vagyok es +13kg jott fel. Csodalkozom is,mert napi 1 tabla csoki+sutemeny megvolt... :(

Sztem ez hizas alkat kerdese is.

2012. aug. 8. 20:13
 3/7 phm válasza:

Én most le vagyok tiltva a cukorról, de édesítőszerrel és fruktózzal is meg lehet oldani szinte mindent. Ma pl szedres-mákos muffint sütöttem és semmilyen hiányérzetem nem volt az ízét illetően.

21 hkm

2012. aug. 8. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a gyümölcsökön kivül naponta megeszek kb 2-3 csokit, 1 pudingot megiszok 1-2 deci colát és van,hogy még ennél többet is eszek. Én nem figyeltem erre,mert szerintem alkatfüggő,én sose tudtam hízni. 57 kg voltam mikor terhes lettem és most vagyok 31 hetesen 60 kg.
2012. aug. 8. 20:45
 5/7 Edibaby válasza:

szia én is az elején járok 3. hónap, kb 8 alkalommal eszem egy nap 3 főétkezés kétszer gyümölcs vagy zöldség a többi pedig nasi, arra jöttem rá hogy vagy csinos maradok és büszkék lesznek rám a barátnőim vagy eszek úgy ahogy nekünk jólesik és nincs hányingerem és boldog és nyugodt kismama vagyok, azt hiszem egyetértünk az utóbbi fontosabb :) majd ha elkezd mászni illetve menni a pici leszaladgáljuk a felesleget ;)

nem az a lényeg hogy mennyire hizlal az adott nassolni való hanem hogy ne legyen nagyon egészségtelen.

boldog babavárást !

2012. aug. 8. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

ha olyan alkat vagy, a levegőtől is hízni fogsz, ha nem, jöhet egy fél disznó is :-)

szerintem sokszor egyél keveset, ez a legésszerűbb tanács, ami betartható viszonylag könnyen.

Nekem ez a farkaséhség a 12. hét végéig tartott és mostanában újra jön (36. héten).

Boldog babavárást!

2012. aug. 8. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. Én pl. az elején (20ik hétig) semmit nem tudtam enni. A pirítóst alig lehetett belém könyörögni, és az édességekről meg hallani sem akartam :) (pedig édesszájú voltam)

Aztán ez a nagy ehetnék előjött úgy a 28-30ik hét között, és azóta megint nem.

Mondjuk Én odafigyelek. Ha nassolhatnékom van akkor is max fagyi, egy héten 1x maximum 2x egy szelet csoki, de inkább műzlik.

Gyümölcsöket kívánok minden mennyiségben, szóval ezzel szerencsém van. Abból meg bármennyit lehet.

És meg is van az eredménye, semmit nem híztam még!

31+4hkm

2012. aug. 9. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!