Ugye ha én éhes vagyok, attól a babám még nem "éhezik"?
7kor reggelizem joghurtot müzlivel, 10kor tízóraizom banánt, 12,30kor ebédelek, de addigra már nagyon éhes vagyok.
Babámnak ez nem rossz, ugye??
Akinek diétáznia kell, az is gondolom sokszor éhes, de a baba ugyanúgy fejlődik...
Egyébként ki mondta neked ezt a diétát és miért kell?
Szerintem teljesen rossz. A joghurt egyáltalán nem jó reggelire, különösen terhesség alatt, mert serkenti a savképződést és tízóraira lassú felszívódású szénhidrátot kellene enned, míg a banán gyors. Ezért vagy olyan éhes már ebéd előtt! Én is cukor diétán vagyok, ezért kérdeztem.
Nem diétázom, azt csak úgy írtam, hogy akik diétáznak is sokszor éhesek.
Köszi szépen a Te válaszod is! Megkérhetnélek, hogy leírod nekem, mit kellene ennem?? :)
És leírnád, Te mit eszel egy nap?
Érdekelne!
Köszi szépen!
Háát, így leírni elég nehézkes lenne. Ha nem tudod melyek a gyorsan és a lassan felszívódó szénhidrátok, nézz utána a neten, ez az alapja az egésznek. (Pl. minél inkább finomított valami, annál gyorsabban szívódik fel, annál gyorsabban emeli meg a vércukor értéket, de ugyan olyan gyorsan le is esik tőle. Így óriási a különbség egy teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér - lassú- és egy fehér lisztből készült kenyér - gyors - között.)
Én reggelire 2 kis szelet teljes kiőrlésű kenyeret eszem, jól megrakva felvágottal/sajttal/kőrözöttel és zöldséget hozzá (lassan felszívódó szénh.). Nem szabad ilyenkor tejet, vagy joghurtot/kefírt enni.
Tízórai ált. 1 joghurt és pár szem korpovit keksz, vagy zabpehely, de ehetsz 1 vékony szelet kenyeret helyette, sajttal, felvágottal, itt is a a lényeg, hogy lassú legyen.
Ebéd vegyesen lassú és gyors felsz. szénh (barna rizs, bulgur, krumpli,zöldségek) és kell hozzá fehérje(hús) és persze salátából megint annyit ehetsz amennyi fér - öntet nélkül.
Uszonna lehet gyors felsz. szénh., általában nekem 1 alma és hozzá pár darab korpovit keksz. Vacsora olyan mint az ebéd, kicsit kevesebb szénhidráttal.
Remélem érthető, de tényleg elég nehéz ennyiben leírni.
Boldog babavárást neked is, és remélem nem hízunk túl sokat mire a végére érünk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!