Mit csináljak, hogy ne legyek állandóan éhes?
Én is így vagyok vele, mint az előző válaszoló, hogy most babásan jobban meg tudom állni, hogy hullára zabáljam magam, mint alapjáraton.
Igazából a husival önmagában nincsen gond, ha pl grillezed, és nem kirántod mondjuk, mert azért van különbség a kettő között kalóriaszámban is meg koleszterinszintben is. SZóval ehetsz amit kívánsz, csak készítsd el egészségesebben, pl tegyél bele kevesebb sót és több zölfűszert, csináld másféle lisztből, vagy hagyd el pl a rántást a levesből. Megéhezel egy lekváros buktára és felfalnád a fél sütőt, akkor csináld meg reggel és fogyaszd délután kettőig, onnantól meg semennyit sem. Kísérletezz új dolgokkal, amiket eddig nem ettél meg, lehet hogy most imádni fogod. Pl én nem eszem halat sem másmilyen tengeriherkenytűt sem csigát. De mióta várandós vagyok már háromszor ettem halat, igaz, nem sokat, de ettem, ami az elmúlt 26 évhez képest óriási lépés. Vagy pl most ettem életemben először cukkinit (benéztem uborkának...) és azóta bármilyen formában megeszem, pedig ha fél évvel ezelőtt azt mondod, hogy egyem meg, akkor a hajadra kentem volna, hogy edd meg te. :)
Amúgy el fog múlni a farkaséhség. A 12. hétre normalizálódik majd valamennyire a hormonháztartásod, illetve a szervezeted hozzáállása a hormonváltozásokhoz, és újra rendesen fogsz étkezni.
Szép babavárást és kitartást kívánok! :)
22 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!