Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is küzd farkaséhséggel?...

Más is küzd farkaséhséggel? Én állandóan éhes vagyok :S

Figyelt kérdés

Leginkább az édeset kívánom..Ti mit tesztek ez ellen ??

27 ht km

2011. márc. 28. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Néha én is farkaséhes vagyok. Csakhogy 2-es típusú diabéteszem van, és terhesen még jobban kell ügyelnem a diétára. De néha annyira ki vagyok éhezve, hogy nyers répát eszek szalonnával, mert a répában kevés, a szalonnában meg nincs szénhidrát.
2011. márc. 28. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
20 hetes vagyok. Nekem is szoktak lenni farkas éhségeim, de én nem állandóan érzem. Csak úgy rám tör a semmiből, és akkor úgy érzem falnom kell. Ez nagyon szörnyű, mert otthon elmegy, hogy kipakolom a hűtőt, de volt olyan, hogy étteremben tört rám, annyira ciki volt, hisz alig tudtam visszafogni magam, úgy belapátoltam volna hirtelen az egész tálat, hogy csak na.
2011. márc. 28. 16:21
 3/10 A kérdező kommentje:
épp szotyizom...közben meg tiramisu meg egy óriás fagylalt kehely jár a fejemben :((((
2011. márc. 28. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én nem szotyizom, tegnap és tegnapelőtt azt csináltam és mára tele vagyok pattanással.
2011. márc. 28. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:
hát igen:))... és sajna nem sok haszna van :)) csak jobban megéhezem tőle..nem igazán tereli el a figyelmem az evésről :D
2011. márc. 28. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Részvétem :D

33. hétben vagyok, és nálam is kb a 27-28 héttől jött elő a sütiehetnék. Addig nem kívántam, a krémes sütikkel mindíg is ki lehetett üldözni a világból. Akkor meg szinte más nem is esett jól, csak a franciakrémes, és társai, meg a főzöttkrémes sütik, és torták. 4kg felugrott öt hét alatt, és tíz centit nőtt a haskörfögatom. A védőnőm csak nézett :DD

Most már elmúlt, megint a gyümölcsöket kívánom, narancsot, almát, körtét, de jöhet bármi. Sütiéhség meg még van egy pici, de ez már normális. Heti egy szelet süti belefér, a többi napon eszembe sem jut.

2011. márc. 28. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
23 hetesen vissza-visszatérő farkaséhséggel küzdök, ez már a harmadik "roham". Ha nagyon éhes vagyok, fokhagymás tejfölbe mártogatok répacsíkokat, cukormentes cukorkát szopogatok, próbálok sokat inni, meg ilyenek. Az orvosom szerint ez alacsony vércukrot jelent, és több szénhidrátot kellene fogyasztanom, főleg az étkezések lezárásaként. Ezt meg is teszem, de csak egészséges formában. Ma éppen Update1 fajéhas csigát nassoltam, tegnap Update1 csokipudingot eperrel. Jobb így, de nem tökéletes, tudnék enni :(
2011. márc. 28. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nemrég nyitott ki a fagyizó közelben, a párommal ma is hozatok....olyan finiiiiiiii!!!!!!
2011. márc. 28. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Igazából kívánós még nem is voltam eddig, én mindig csak éhes voltam. Tartom a naponta többször keveset étkezést. Kimondottan nem kívánok semmit, gyümölcsöt is azért eszek mert muszáj,nem mert kívánom. Szotyit, ropit, gesztenyepürét és pudingot nasizok. Ennyi...:)
2011. márc. 28. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon éhes voltam, főleg az utolsó trimeszterben. Óriási tál gyümölcsöt vittem magammal föl a hálóba minden éjszaka. Igazából az utolsó hetekben nagyon belehúztam sajnos, addig vigyáztam... Így sikerült plusz 5 kg-ot felszednem...:( Mármint azonkívül, ami lement a szülés alatt.
2011. márc. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!