Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eddig nem híztam,ez után...

Ha eddig nem híztam,ez után sem fogok? 18/L

Figyelt kérdés
Borzasztóan szeretek enni..szinte zabálási roham tör rám néha..ez így megy már szinte egy éve. Régebben sem voltam kövér. Bármennyit eszek,nem hízok..de azért mégis félek..volt olyan hogy felment 2 kg de utána vissza le is ment rólam..bármit eszek..42 kg/153 cm vagyok amúgy. De sokszor van lelkiismeret furdalásom amiért ennyit eszek,és félek hogy hírtelen elkezdek majd hízni.

2022. jún. 22. 14:01
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
18 évesen nekem is így volt, ettem mindenfélét össze-vissza és vékony maradtam, de ez sok más lánnyal is így van. Pár év múlva már meg fog látszani, ahogy idősödsz és lassul az anyagcsere.
2022. jún. 22. 15:53
 12/24 anonim válasza:
100%
Én is ilyen voltam egészen 24 éves koromig. 170cm/50kg Ehettem amit szerettem volna aztán fél év alatt elkezdtek felmenni a kilók. Kiszélesedett a csípőm és mint ahogy a nők többségére jellemző has derék tájra mentek.
2022. jún. 22. 15:54
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Ha ekkora genetikai csoda vagy, ennyire nem hízol semmitől, semekkora mennyiségtől, akkor miért számolod a kalóriákat?
2022. jún. 22. 16:00
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 csak úgy🤷🏻‍♀️,meg amúgy régebben volt hogy betartottam
2022. jún. 22. 16:09
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül azt javaslom, hogy ne legyél tartós kalóriatöbbletben. Mindenki egyen a kalóriaigényének megfelelően. Ha nem vagy sportoló, akkor ne egyél annyit, mint egy sportoló. Ilyen egyszerű. Többek között akkor szokott kialakulni egészséges egyéneknél inzulinrezisztencia, ha az illető nem a kalóriagényének megfelelően táplálkozik, hanem tartósan azt meghaladóan.
2022. jún. 22. 16:23
 16/24 anonim ***** válasza:
15%
Lehet, hogy férges vagy. Akkor jellemző, hogy bármennyit eszik az ember, nem hízik.
2022. jún. 22. 16:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb korodban el fog keudeni lassulni az anyagcseréd, úgyhogy ha most nem is 30-40 éves korodra, meg fogsz hízni.
2022. jún. 22. 17:31
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagy kalória többletben... akkor híznál ha abban lennél... ha csak nincs a gyomrodban egy téridőkapu ami narniába vezet és eltűnik a gyomrodból az étel...

Max azt hiszed, hogy kcal többletben vagy... mert pl testképzavarod van... 42kg-osan igencsak valószínű...

2022. jún. 22. 17:34
 19/24 anonim válasza:
100%
Igaz én férfi vagyok, egész életemben vékony voltam, akármennyit ettem, nem híztam. 27 éves korom után elkezdtem hízni, most dolgoznom kell rajta hogy ne hízzak el
2022. jún. 22. 17:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal vagy. Mindenki hízik egy idő után, ha nem változtat a rossz étkezési szokásain. Nem tinédzser korban, hanem jellemzően 20 éves kor felett jön ez el. Ha mégsem, az sem megnyugtató, mert akkor meg valamilyen betegségre kell gyanakodni
2022. jún. 22. 17:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!